...ORIGINE
Vin Rouge Cabernet Sauvignon Bordeaux
Le Château Cazeau se pyšní nádhernou girondinskou chartreuse, jejíž kořeny sahají až do 16. století. Nachází se ideálně v Gornacu, v srdci Entre-Deux-Mers, jen několik kilometrů východně od Sauveterre de Guyenne.
Jeho vinice o rozloze více než 300 hektarů těží z výjimečné polohy na jílovito-vápencových svazích, které dosahují výšky 110 metrů a jsou...
...[terdézom] blanc představuje krásné zlaté víno s kyticí exotického ovoce.
Osvěžující chuť a jemná rovnováha mezi kyselostí a sladkostí.
Vhodné k aperitivu, se salátem, těstovinami, rybami a mořskými plody.
Disponujeme velkými objemy pro zásobování vašich trhů.
Zemědělská společnost CASERE je dokonale zasazena do oblasti D.O.C. Lison - Pramaggiore, která se nachází v obci San Stino di Livenza (Benátky). Zvláštní uspořádání terénu umožnilo získat vysoce kvalitní produkty jak v bílých, tak v červených vínech, a to až s osmi odrůdami zastoupenými v Konsorciu dobrovolných vín doc Lison - Pramaggiore. Díky dlouholeté zkušenosti získané v této oblasti zeměděls...
...Vůně odhaluje bohaté tóny
švestek, černého rybízu, třešní a kakaa.
Silný útok chuti přináší nuanse
sušených švestek a lékořice do dochuti.
Střední tělo vína je v harmonii
se středně vysokou kyselinkou a středně-
vysokými tříslovinami. Pokrmy z syrového nebo sušeného hovězího
maso doplněné ovocnými omáčkami budou
vynikající kombinací pro toto víno.
...Červené organické víno
Odrůdy hroznů
Syrah 60 % - Cabernet Sauvignon 40 %.
Zrání po dobu 24 měsíců v nových dubových sudech, zrání v láhvi po dobu 1 roku.
Degustace
Velmi intenzivní granátově červená barva, silná, komplexní a jemná vůně. Intenzivní a strukturované na patře:
- Textura: krásná hmota s hedvábnými tříslovinami
- Aroma: zralé černé ovoce
- Empyreumatická aroma: pražená káva
- Dojezd...
... ústech. Závěr je pozoruhodně vytrvalý.\n\nCépages: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (45%), Petit Verdot (5%)\nProducteur: Castel Châteaux & Grands Crus v Arcins (33460)\nFormats et conditionnements: Láhev (75cl) - Karton po 6"}...
...Situovaný na plošině Pomerol, Château Taillefer nese své jméno podle typičnosti apelace, oxidů železa. Starší generace vyprávějí, že pluh zde "tvaruje železo", tolik ho z tohoto vinice zvedá.
Poloha
plošina Pomerol (nadmořská výška 25 m)
Půda
silice a štěrk na modré hlíně, bohaté na oxidy železa
Plocha
osázená 12 hektarů
Odrůdy: merlot 85% cabernet franc 15%
Certifikace...
...Užijte si Cabernet Sauvignon LOS PAGOS, elegantní a plné víno. S jeho formátem 75 cl můžete sdílet jeho jedinečnou chuť s 5 přáteli. Nechte se okouzlit jeho intenzitou a ovocnou chutí, vyrobenou z kvalitních hroznů.
...Půdy:
Limono-vápnité
Zlatá medaile od Gilberta a Gaillarda
Vinifikace:
Sklizeň bez stopek, dlouhá macerace v nerezových tancích, poté zrání v sudech z francouzského dubu.
Jasná barva, granátově červená
Intenzivní a bohaté aroma, opražené, vanilkové a
lékořicové tóny doplněné o zralé ovoce
jako je švestka.
Na patře jsou třísloviny sametové a dobře
spojené.
Složení: 100% Cabernet Sauvignon
Půdy: Limono-vápnité...
...George Wyndham (dříve Wyndham Estate) je historická a slavná vinařství založená v australském Hunter Valley.
Jejich vína z řady Bin Range jsou multiregionální směsi vyráběné v jihovýchodní Austrálii. Jsou určena k okamžité konzumaci a jsou vhodná pro krátkodobé skladování. Tato řada zahrnuje Shiraz, Pinot Noir, Merlot, Chardonnay a Cabernet Sauvignon, stejně jako jednu směs.
Velikost: 750 ml
Množství v kartonu: 6 kusů
Množství na paletě: 128 kartonů
Vyrobeno v Austrálii: Ano...
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Cabernet franc.
TERROIR : Hlinito-vápencové půdy.
VINIFIKACE A ZRÁNÍ : Hrozny sklizeny v optimální zralosti. Macerace po dobu 24 hodin při nízké teplotě, aby se extrahovala barva. Fermentace v nerezových tancích při nízké teplotě, aby se zachoval aromatický potenciál ovoce a jeho svěžest.
APPELLATION : AOP Cabernet d'Anjou.
POZNÁMKY K DEGUSTACI : Apetytická barva...
...Dobře připravený kus masa lze podávat s červeným vínem s intenzivní chutí.
Proto si můžete bezpečně vybrat Cabernet Sauvignon nebo Merlot.
Samozřejmě můžete být kreativní a zkusit podávat hovězí s jinými víny, v závislosti na bylinkách a koření, které používáte.
Tímto způsobem ještě více zdůrazníte chuť a šťavnatost karpatského hovězího.
...Historie: Usazeni na levém břehu Dordogne, rodina Dubois překročila řeku a pěstuje víno v Libournais již tři generace. Vlastní čtyři zámky: Bozelle, Monbrun (AOC Pomerol), Clos du Roy (Lalande de Pomerol) a Bel Air La Gravière (Saint Emilion Grand Cru).
Odrůdy: 85% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon
Vinifikace: Tato cuvée pochází z nejlepších parcel zámku a je předmětem veškeré péče majitele...
... svěží, plné chuti a vitality díky mikro-terroiru a přírodnímu výrobnímu procesu.
Komplexní, plné víno vyrobené z vybraných hroznů Merlot a Cabernet Sauvignon pěstovaných na terasovitých vinicích. Muse je směs, která zraje pouze v nejlepších ročnících.
Víno má tmavě rubínovou barvu. Ušlechtilá a intenzivní vůně. Komplexní aroma zralého ovoce, marascové marmelády, sušených třešní a jemných koření se postupně vyvíjí do kožených tónů.
Víno působí harmonicky, minerálně a elegantně. Dobře strukturované víno s vyzrálými tříslovinami. Plné luxusní víno s příjemnou svěžestí. Dlouhá a ušlechtilá dochuť.
...Barva: atraktivní, hluboké třešňově červené víno.
- Aroma: intenzivní, komplexní vůně, typické pro Cabernet Sauvignon. Kořenité tóny, převážně černého pepře a toffeed, jsou krásně zkombinovány na ovocném pozadí.
- Chuť: komplexní a strukturovaná na patře. Má čerstvé ovoce a kořenité tóny; kulaté, vyvážené a svěží.
... odděleně v nádobách s jemným závěrečným dřevěným zpracováním, které probíhá před plněním do lahví.\n\nOCHUTNÁVKA\nTmavá barva s fialovými odlesky.\nCabernet Sauvignon s aromaty máty, červeného ovoce, zralé papriky, kouřovými a mírně opraženými tóny. Ústa jsou masitá, chutná, dobře strukturovaná, s množstvím ovoce.\nToto víno se skvěle hodí k červenému masu a pizze. Ideálně se podává při teplotě mezi 14 °C a 16 °C."}...
...Appelace: IGP Côtes Catalanes
Cépage: 50% Cabernet Sauvignon – 50% Merlot.
Půda: Hrozny pocházejí z aluviálních půd v oblasti Caudiès, které se skládají z jílovitých a významného podílu různých kamenů (křemen, granitové oblázky, vápencové bloky, břidlice...), které byly přeneseny řekou.
Zpracování: Hrozny jsou sklizeny v pokročilé zralosti, což nám umožňuje kyselost danou klimatem. Po...
...Saumur BRUT nebo 1/2 sec AOP Metoda Tradiční
VINIFIKACE: Náš Saumur Brut je vyráběn podle tradiční metody. Toto víno poté prochází důležitým zráním na kalech po dobu 24 měsíců v našich podzemních sklepech: tato kvalitativní volba nám umožňuje dosáhnout velké jemnosti bublinek a aromatické elegance. Tato originální směs Chenin Blanc, Cabernet Franc a Chardonnay nabízí charakteristickou bublinu s výjimečnou svěžestí.
DEGUSTACE
Barva: Světle žlutá s zelenkavými odlesky, jemné bublinky
Nos: Jemná perlivost nese vzdušné aroma, které zanechává dojem svěžesti: zelené jablko...
...Vína Kanonkop jsou v celé Jižní Africe známá svou zárukou kvality, čistotou a jemností.
Cabernet sauvignon z tohoto vinařství je tmavý, s neuvěřitelně komplexními aromaty, jako je vlhký tabák, dubové koření, omáčka z ostružin, chai čaj a čerstvá země. Chuť je stejně rozmanitá - můžete rozpoznat tóny sladké maliny a višně s praženými kávovými zrny. Tanniny jsou přímé a vyvážené.
Doporučuje se podávat s omáčkovými pokrmy nebo s krásným kusem hovězího masa.
...Fermentováno v nerezových tancích při kontrolované teplotě.
Vyrobeno z červených hroznů, Zinca d'Anfora Tinto, nebo z bílých hroznů, Zinca d'Anfora Blanco. Hrozny jsou ručně sbírány pozdě a fermentovány při konstantní teplotě 28 stupňů pro červené a 22 stupňů pro bílé.
Jakmile je alkoholová a malolaktická fermentace dokončena, víno se přelije do ručně vyráběných hliněných nádob, kde zraje, což mu dodává větší strukturu a umožňuje jeho aromatům vyvíjet se bez přidání dřeva.
...Appellation Française
Cabernet-Sauvignon N
Utilizace
Odrůda hroznů pro víno
Fenologie
Doba rašení: 13 dní po Chasselas.
Doba zralosti: 2. doba, 3 týdny až 3 a půl týdne po Chasselas.
Technologický potenciál
Hrozny a bobule jsou malé. Cabernet-Sauvignon N umožňuje získat vína, která mají velmi zajímavou tříslovinnou strukturu a intenzivní barvu při dobré zralosti. Obecně jsou vhodná k zrání a k...
...Personalizovaná sklenice na červené víno s gravírováním Schott Zwiesel série Pure Cabernet | Kreativně si navrhněte svou sklenici na červené víno s jmény, logy nebo kreativními výroky.
...Pomalé zrání hroznů v nakloněných vápenatých půdách v Nees Karyes Larissa, které zůstávají po dobu 1 roku v dubových sudech, umožňuje vínu vyjádřit se svým nejcharakterističtějším a typickým způsobem. Explozivně aromatické víno, které tvoří jedinečný a intenzivní buket, chuť sušeného ovoce a vanilky, jemné třísloviny a vyvážená kyselost.
Podávejte při 18 - 20 °C...
...Bordeaux
Assembláž :
100% Cabernet Sauvignon
Potenciál zrání :
Přibližně 7 let
Vinifikace :
Fermentace v nerezových tancích s regulací teploty kolem 25°. Délka macerace (15 až 25 dní) bude určena podle ročníku a potenciálu každé parcely. Vína jsou zrající a dřevěná po dobu 12 měsíců. Pravidelné přetáčení zajistí potřebný kyslík pro spojení tříslovin dřeva a vína.
...Odrůda hroznů: Cabernet Sauvignon a Merlot
Na pohled: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot kombinuje intenzivní červenou barvu s fialovými odlesky, které odpovídají jeho mladistvé povaze.
Vůně: Vůně je komplexní a vyvážená, jasně se projevují aromata červeného ovoce, jahod, malin a borůvek. Charakterizují ji také tóny vanilky, které připomínají jeho zrání v sudu.
Chuť: Na patře je sladký, dobře strukturovaný, sametový a velmi chutný.
Zrání: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot zraje 4 měsíce v amerických a francouzských dubových sudech.