...50 měsíců zralý Parmigiano Reggiano má silnou, výraznou chuť, bohatou na živiny a s nízkým obsahem tuku. Je to ideální sýr pro rafinované chutě a lehké diety.
...Centrum šunky bez kosti z jednoho kusu, leštěné zepředu a z boku s kůží z kolena pro lepší uchopení, vakuově balené. Umístěné v síti. Má tmavě růžovou-magenta barvu, intenzivní chuť, výjimečnou vůni, s různými infiltracemi mramorované tuku, jemné a lesklé. Naše šunky se vyznačují sladkostí (velmi málo slané), což jim dává jemnou chuť a s dobou zrání mezi 28 a 36 měsíci.
Proces výroby: Řezání za...
...Gouda 45 % je holandský sýr z kravského mléka žluté barvy. Je pojmenován podle města Gouda v Nizozemsku. Je to zralý (polotvrdý) sýr.
Gouda patří mezi nejoblíbenější sýry na světě. Je dostupná v mnoha různých variantách s různým obsahem tuku (nejpopulárnější - 45 % a 48 %) a tvarech. Má jemnou chuť, která se při zrání zesiluje. Gouda 45 % je určena především k přímé konzumaci, do cukrářských výrobků a pečiva.
...Jamón serrano s minimální dobou sušení 18 měsíců, zrající ve sklepích, se nechává odpočívat po nezbytnou dobu, aby došlo k fúzi tuků, které mají lesklou, mastnou barvu. Barva při krájení rezervního jamónu přechází od purpurové červené s jemnými pruhy tuku infiltrovaného v libovém mase. Je to produkt s jemnou chutí, intenzivní vůní a nízkým obsahem soli, s průměrnou hmotností a mírným procentem...
...mletí, přidání ingrediencí a hnětení, odležení v chladu, plnění, sušení a zrání.
Výhody uzenin
Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují certifikované maso nejvyšší kvality, čímž ještě více zlepšují své vlastnosti.
Jsou vynikajícím zdrojem železa a vitamínu B12, což činí iberské uzeniny Brisa fantastickou potravinou pro boj s anémií nebo pro zlepšení nízkých hladin železa.
Energetická hodnota: 260 Kcal / 1089 KJ
Tuky: 13 g
Nasycené tuky: 5 g
Sacharidy: 0.9 g
Cukry: 0.7 g
Bílkoviny: 35.1 g
Sůl: 4 g...
...Bio rostlinné oleje z arganu, sezamu a makadamie: pro výživu a zjemnění pleti. Macerát z bio zelené kávy: tonizující, drenážní a zeštíhlující. Extrakt z růžových bobulí z ostrova Réunion: objektivní aktivní složka, která blokuje zrání adipocytů a aktivuje lipolýzu pro spalování tuků. Klinická studie byla provedena na 18 ženách a 7 mužích a ukázala centimetrální úbytek v postižených oblastech (boky, stehna, břišní pás) po 28 dnech bi-denní aplikace.
... rozložení tuku, které jsou následně podrobeny působení soli. Během procesu sušení a zrání jsou pečlivě kontrolovány a tříděny s tím zvláštním citem, které charakterizuje naši šunku Sybaris. Pomalu plynoucí čas v našich skladech jim propůjčuje zvláštní vlastnosti a výživové hodnoty, které je činí nejen vhodnými pro lidskou spotřebu, ale také jedním z největších potěšení, které může naše gastronomie dnes nabídnout. Zvlášť určené pro nejnáročnější chutě.
...Prosciutto "5 Jotas" má nesrovnatelnou a trvalou chuť a aroma. Při krájení odhaluje jednotnou barvu a strukturu posetou různými a lesklými vlákny prorostlého tuku.
Zrání: 32 - 40 měsíců...
...Nejedná se o šunku s dlouhou zráním: ale o to nejlepší z naší práce. Výrobní proces je tradiční, ale už na začátku je výběr stehen zvláštní, masa mají různé kvality a větší množství tuku, aby umožnila dlouhé zrání. Po dobu tří týdnů šunky absorbují sůl v chladné (od +1 do +4 stupňů) a vlhké (80%) komoře, poté po dobu tří měsíců odpočívají a pomalu se suší. Nyní přichází na řadu mořský vzduch...
... koncentrace draslíku (bez chloridů).
- Maximální synergie a penetrace.
- Speciální protiblokovací činidlo.
- Bez obsahu dusíku, což maximalizuje jeho účinnost.
- Úplná a vyšší rozpustnost než jiné soli.
- Neutrální pH, takže při aplikaci s jinými produkty nezpůsobuje alkalickou hydrolýzu v jejich směsích.
- Zrychluje tvorbu cukrů a tuků.
- Zlepšuje a zvyšuje zrání a vázání plodů.
Oxid draslíku (K2O) rozpustný ve vodě: 18% p/p
Chlorid (Cl): <0,3% p/p
pH: 8 p/p
Hustota (gr/cc): 1,25 p/p...
... mléko a italská tradice.
K výrobě jednoho kusu o hmotnosti přibližně 32-34 kg je potřeba 500 litrů mléka, které dorazí do sýrařství během 1-2 hodin od dojení. Mléko se nechává odpočívat 12-18 hodin, během nichž se uvolní část tuku, forma se poté odstraní, aby polotučné mléko mohlo poskytnout vynikající sýr s dlouhým zráním, přičemž si zachovává chuť čerstvého mléka.
...Jambon z černého prasete Bigorre AOP, celý bez kosti. Jambon s charakterem, který se pozná podle své mramorované masa a výjimečného tuku, který mu dodává 24 měsíců zrání. Černé prase Bigorre, příbuzné iberskému "Pata Negra" a rozpoznatelné podle svého černého zbarvení, je výjimečné francouzské prase. Využívá zdravou 100% rostlinnou stravu a žije volně pod horami.
... v létě, velmi chladnému v zimě, stromy rostou pomalu a dávají velmi husté dřevo.
Sud z dubu „Sessile“, nejvznešenější druh
Náš sudář sám zásobuje a tvaruje se svým týmem všechny díly od 100 litrů do 10 hektolitrů výhradně z dubu „Sessile“.
Tyto sudy jsou velmi dobře přizpůsobeny pro dlouhodobé zrání, mají hodně tuku, velký respekt k ovoci a dobrou životnost.