Next
Salpicão klobása
Salpicão klobása je tradiční portugalská klobása, kterou Monte Safira vyrobil s precizností a péčí. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása j...
Venkovská klobása
Sousedský salám z Ostrova krásy je vyroben z vepřového masa, které zraje minimálně 1 měsíc. Každý kus váží přibližně 300 g a má délku 27 cm. Balení: ...
Sušená klobása
7,00 €
Sušená vepřová klobása 100% domácí výroba Ingredience: vepřové maso, přírodní střívko, sůl, pepř, dextrose, stabilizátor E450, diphosfát sodný, antiox...
Sušené Klobásy
Ručně vyráběné, domácí, z Pyrenejí, tradiční. Bez chemických konzervantů (E …) a bez alergenů (bez laktózy, bez lepku). Přírodní střívka. Nabízíme šir...
Kuře z surové kůže
Složení: kuře 32%, hovězí kůže 60%, škrob 4%, glycerin 1,8%, sůl 0,1%, sorbitol 2%, sorban draselný 0,1 Analytické složky: Hrubý protein: 61%, obsah t...
BURGEROVÉ MASO (VARIETY CHUTÍ)
Pro přípravu burgerového masa z hovězího, vepřového, drůbežího nebo smíšeného masa máme širokou škálu přípravků, mezi kterými najdeme také různé chutě...
Masové Cannelloni
"Les Classiche" od Canuti jsou připravovány z pečlivě vybraných surovin, bez přidání barviv nebo konzervantů. Stejně jako všechny těstoviny s vejci Ca...
Next
Kreolská klobása
Kreolská klobása je jedinečná portugalská klobása, kterou Monte Safira zdokonalila díky svému zaměření na kvalitu a tradici. Vyrobená z nejlepších dom...
Next
Černá klobása
Černá klobása, nebo také černá klobása, je jedinečná portugalská delikatesa, kterou Monte Safira zdokonalila díky svému zaměření na kvalitu a tradici.
Next
Rýžová krvavá klobása
Krevní klobása s rýží od Monte Safira je tradiční portugalská krevní klobása, která ztělesňuje bohaté kulinářské dědictví regionu Ribatejo. Vyrobená z...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play