Aromata pro Maso a Hotová Jídla
v přírodní nebo přírodně identické formě...
Kuře z surové kůže
Složení: kuře 32%, hovězí kůže 60%, škrob 4%, glycerin 1,8%, sůl 0,1%, sorbitol 2%, sorban draselný 0,1 Analytické složky: Hrubý protein: 61%, obsah t...
Sušená klobása
7,00 €
Sušená vepřová klobása 100% domácí výroba Ingredience: vepřové maso, přírodní střívko, sůl, pepř, dextrose, stabilizátor E450, diphosfát sodný, antiox...
Gurmánský Fuet
Výroba fuet řemeslných v různých příchutích: černý pepř, paprika, bylinky, přírodní...
Charcuterie - Uzeniny z Aveyronu - Ochutnejte chutě našich regionálních produktů
Naše produkty jsou vyráběny naším Mistr řemeslníkem a jeho týmem. Všechny suroviny pocházejí z FRANCE. Dovednosti a know-how La Drosera Gourmande jí v...
Cotechino, král předvařených uzenin. - Cotechino a Zampone s výraznou emilskou chutí.
Cotechino a Zampone jsou nejznámější předvařené uzeniny na světě, vyráběné firmami v provincii Modena - Castelnuovo Rangone.
TAJEMSTVÍ CHUTÍ - UZENINY A ŘEMESLNÉ SÝRY
Řemeslné produkty jako uzeniny, sýry a zeleninové konzervy...
Next
Chuť pečeného masa
Chuť pečeného masa je směs koření, která poskytuje bohatou, slanou chuť připomínající pomalu pečené maso. Ideální pro přidání hloubky do omáček, polév...
BURGEROVÉ MASO (VARIETY CHUTÍ)
Pro přípravu burgerového masa z hovězího, vepřového, drůbežího nebo smíšeného masa máme širokou škálu přípravků, mezi kterými najdeme také různé chutě...
Kořeněné Maso
Přírodní zelenina bez přidaných kostek, 100g. Koření bude v prodeji začátkem ledna, prosím, kontaktujte mě pro více informací.
Hovězí ocas
Hovězí ocas je známý svou bohatou, želatinovou masovou strukturou, ideální pro dušení a recepty na pomalé vaření. Dodává pokrmům, jako je ragú z hověz...
Next
Pečeně hovězí
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunft: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Lagertemperatur: Chlaze...
Abanico de cerdo ibérico
Iberské prase starší než 10 měsíců. Je to kus z Cabecero, umístěný pod Paletou a nad Costillou. Kus vážící mezi 250 a 400 g. Abanico z iberského prase...
Next
Tvůrce Chuti
Vakuový tumbler 35 litrů Získejte velmi rychle šťavnaté, měkčí a chutné maso, a čerstvé ve srovnání se starými metodami marinování je konečně možné dí...
Iberský Bellota Chorizo - BEDRA A UZENINY
Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, přidané soli a koření, hnětený a plněný do střívka. S jemnou chutí a charakteristickou v...
Next
Masné výrobky
RYBÍ MOUKA
{"Storage":"Skladujte na chladném a suchém místě, vyhněte se přímému slunečnímu záření","Fish meal feeds":"Krmení z rybí moučky","Packing":"Balení 25 ...
Vařená Mašle
18,00 €
Fiocchetto se získává z výřezu z vepřové kýty. Liší se od slavnějšího culatella tím, že je to štíhlejší uzenina s jemnou chutí. V této verzi je vařený...
RYBÍ MOUČKA
Kvalitativní standard Hrubý protein 50 % min, Popel 30 % max, Vlhkost 10 % max, Popel 32 % max, Tuk 12 % max, Balení Podle požadavků zákazníků, expo...
Skopové maso
Jako jehněčí maso označujeme zvířata, která byla při porážce starší než 12 měsíců. Charakteristická je pro jehněčí maso tmavá barva a hrubá struktura.
Miska s mletým masem
Mletého masa tác...
olivový olej - nejlepší kvalita a vynikající chuť
Jako ULU Food vyvážíme a nabízíme našim zákazníkům vysoce kvalitní, spolehlivé a zdravé těstoviny, olivový olej a další potravinové varianty, které vy...
ROSE’ EXTRA DRY
Jasně korálově růžová, která se blíží lososové. Čerstvé a sladké vůně červeného jablka, třešně a vodního melounu. Měkká chuť, rychlá, velmi příjemná a...
filet - Hovězí maso
Hovězí filet bez řetězu...
PLATFORMA CHUTÍ PŘÍPRAVA SÝRA - Svačiny Omáčky Polévky a vývary a těstoviny
Řada „Talíř chutí“ se skládá z aromatických sýrů a ochucených sýrových přípravků. Tento „Talíř chutí“ nabízí výběr přírodních aromat a přípravků z prá...
Bio extra panenský olivový olej - Je to olej vhodný pro chutné omáčky, syrové maso a některé grilované maso.
Bio olej z Colletorta je extra panenský olej, který v sobě nese čistotu naší přírody. Je to olej, který respektuje životní prostředí v jeho nejvyšších...
Jalovcové bobule
Jalovcové bobule mají jedinečnou, borovicovou chuť, která se často používá k ochucení mas, zejména zvěřiny, a při výrobě ginu. Ideální pro marinády, o...
Hlava bez lisované iberské vepřové
Iberské prase starší než 10 měsíců. Kousek umístěný na hřbetě prasete, vyňatý z horní části bederního svalu. Kousek vážící mezi 1,2 kg a 1,6 kg. "Cab...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play