Next
Masné výrobky
Next
Horní Čepel
Marucha Schaufelstuck Lopatka Paleron Kněžský klobouk Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teploty skladování: Chlazené -1º...
Smažené a předpečené rybí figurky
Smažené a předpečené rybí figurky...
Celá hovězí kostra
Prozkoumejte naši nabídku celého hovězího masa v původní podobě, ideální pro profesionální řezníky a milovníky kvalitního masa. Každá původní část poc...
Hovězí steak z ramene
Hovězí steak z ramene...
Kuře z surové kůže
Složení: kuře 32%, hovězí kůže 60%, škrob 4%, glycerin 1,8%, sůl 0,1%, sorbitol 2%, sorban draselný 0,1 Analytické složky: Hrubý protein: 61%, obsah t...
Masný průmysl
0,00 €
{"2. Disinfectant":"2. Dezinfekční prostředek\nZ/5, Z/15Koncentrát dezinfekčního prostředku na bázi peracetické kyseliny. Širokospektrální antimikrobi...
Sušená klobása
7,00 €
Sušená vepřová klobása 100% domácí výroba Ingredience: vepřové maso, přírodní střívko, sůl, pepř, dextrose, stabilizátor E450, diphosfát sodný, antiox...
Vepřové břicho
Berkshirské vepřové břicho Berkshirské vepřové břicho Představte si břicho prasete jako tučné maso s masem stále na něm. Kuchaři milují používat jeho ...
Gurmánský Fuet
Výroba fuet řemeslných v různých příchutích: černý pepř, paprika, bylinky, přírodní...
Nádoba na klobásy
Nádoba na klobásy...
Kuřecí Prsa
Kuřecí Prsa...
Mražený vepřový krk
Máte zájem o zadní nohy prasete? Specializujeme se na obchodování se zadními nohami prasat a dalšími vysoce kvalitními vepřovými kusy.
Vepřová hlava
VEPŘOVÁ HLAVA 1/2 Řez 20 kg zmrazené Krabice 1 x 40 fcl hq rf cnt v 26 mt čisté hmotnosti...
Plátkované filé
Plátkované filé...
Vařená Mašle
18,00 €
Fiocchetto se získává z výřezu z vepřové kýty. Liší se od slavnějšího culatella tím, že je to štíhlejší uzenina s jemnou chutí. V této verzi je vařený...
Kus steaku
Sáček steakového řezu 2,5 kg...
Tuk z jehněčího ocasu
Tuk z jehněčího ocasu...
Skopové maso
Jako jehněčí maso označujeme zvířata, která byla při porážce starší než 12 měsíců. Charakteristická je pro jehněčí maso tmavá barva a hrubá struktura.
Next
Svíčková
Lomo Filé Solomillo Filé Pure Filé Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teploty skladování: Chlazené -1º/+2º a mražené -18º...
Next
Pečeně hovězí
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunft: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Lagertemperatur: Chlaze...
Next
Zadní maso
"La Viande arrière" je populární volba pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Toto maso je...
Next
Côtes semi-viandes
Côtes semi-viandes jsou oblíbenou volbou pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tyto žebra...
Filet z osla
Filet z osla...
Hladová kachna
Složení: Kachna 32%, hovězí kůže 60%, škrob 4%, glycerin 1,8%, sůl 0,1%, sorbitol 2%, sorban draselný 0,1 Analytické složky: Hrubý protein: 61%, obsah...
Next
Hovězí filet
Filet mignon jehněčí je oblíbenou volbou pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tento file...
Ramenní filet
Ramenní filet...
Žaludek
Žaludek...
Flank
Flank...
Celá krůta
Celá krůta...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play