HOVĚZÍ OCASY - Hovězí
Hovězí ocasy...
Hovězí Ocas
Hovězí ocas...
Next
Pečeně hovězí
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunft: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Lagertemperatur: Chlaze...
Celá hovězí kostra
Prozkoumejte naši nabídku celého hovězího masa v původní podobě, ideální pro profesionální řezníky a milovníky kvalitního masa. Každá původní část poc...
hovězí střeva
Střeva jsou vyčištěná a zmražená. Často s čepicí. Hovězí střeva s pláství...
Telecí maso
Telecí - řeznické maso...
PAD NA RUMSTEAK TAIL VBF NEBO UE
Vakuově balený 2,5 kg karton z 20 kg nebo vakuově zmražený nebo blok masa mléčné rasy Charolais Limousin atd.
Mražený vepřový krk
Máte zájem o zadní nohy prasete? Specializujeme se na obchodování se zadními nohami prasat a dalšími vysoce kvalitními vepřovými kusy.
Next
Hovězí ocas pro psy - Přírodní pamlsky pro psy
Objevte lahodnou hovězí ocas: Zdravá a křupavá pochoutka pro vašeho věrného společníka Tyto pochoutky jsou ideální pro použití mezi jídly nebo jako od...
Sušená klobása
7,00 €
Sušená vepřová klobása 100% domácí výroba Ingredience: vepřové maso, přírodní střívko, sůl, pepř, dextrose, stabilizátor E450, diphosfát sodný, antiox...
Vařená Mašle
18,00 €
Fiocchetto se získává z výřezu z vepřové kýty. Liší se od slavnějšího culatella tím, že je to štíhlejší uzenina s jemnou chutí. V této verzi je vařený...
Skopové maso
Jako jehněčí maso označujeme zvířata, která byla při porážce starší než 12 měsíců. Charakteristická je pro jehněčí maso tmavá barva a hrubá struktura.
BEZKOSTNÍ HOVĚZÍ - Hovězí zadní s víčkem a ocasem
Hovězí hřbet s víčkem a ocasem...
Next
Hovězí ocas
Tri Tip Burger Meister Stuck Rabillo de Cadera Aiguillettebaronne Spinacino Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teplota sk...
Kus steaku
Sáček steakového řezu 2,5 kg...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play