Spojené království, Basildon
... výraznou chuť, která byla popsána jako podobná žloutkům vařených vajec. Tato slaná umami chuť se proto často používá v receptech bez vajec, aby dodala chuť vajec. Kala Namak se převážně používá v indické kuchyni jako koření, obvykle s občerstvením. Používá se v čatní, raitách, ovocných salátech a slaných pochoutkách. V ájurvédské medicíně je kala namak považována za 'chladivý' koření a používá se jako pomoc při trávení a projímadlo. Také se věří, že zmírňuje nadýmání a pálení žáhy. Produktová skupina: Koření a bylinky Kategorie: Koření Typ: Mletá Povaha: Přírodní...
Portfolio (50)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Savoury rajčatová směs z rajčatových vloček, bazalky, oregana. Rajčatové omáčky. - Hela rajče-mango směs, 450g Pro rajčatové omáčky a polévky, pečivo, dipy (majonéza, tvaroh, jogurt), rajčatové máslo, rajčatové saláty, rajče-mozzarella, pizzy, mleté maso, středomořská jídla, antipasti, čatní, ryby, maso, drůbež. Bez přísad, které by měly být uvedeny na jídelních lístcích (podle §9 "Zákona o...
Portfolio (91)
...Tento čatní, s jeho charakteristickou chutí zázvoru, vylepší vaše chutné maso jako kachna nebo jehněčí. Složení: Sušené meruňky - Rozinky - Růžová cibule - Kandovaný zázvor - Kardamom - Hvězdicový anýz - Skořice - Hnědý cukr...
Portfolio (10)
Spojené království, Peterborough
... zajistit různé datle a produkty na bázi datlí. Přirozeně sladké, plné chuti a vhodné pro vegany, datle obsahují jedinečnou směs minerálů, antioxidantů a vlákniny. Ideální pro sladění, spojování a dosažení lahodných produktů, dělají zázraky v dezertech, koláčích, cukrovinkách, cereáliích, omáčkách, čatní a nápojích a dalších. Naše ingredience fungují jako vysoce kvalitní alternativa k rafinovaným cukrům...
Výroba džemů, želé a čatní především z divokých ovocných druhů a vzácných plodů.
Rakousko, Langenlois
Andrea Gillinger vyrábí čatní a želé v Langenlois (NÖ). Od semene po sklenici. Ruční práce a blízkost k přírodě definují chuť LANGENLOISER konzerv.
Rakousko, Langegg
..."Peter’s Land" je skutečná "země mléka a medu" pokud jde o udržitelnost: chléb, čatní, džemy, kečup, sirupy a konzervované saláty vyrábí rodina Paffrath.
Portfolio (2)