Francie, Castelnaudary
...Francouzské čočky, kachní konfit, stehno původem z Francie, vepřová klobása původem z Francie, vepřové konfit původem z Francie, kůže, vařená šťáva, česnek, rajče, sůl, pepř, koření. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Rozhodl jsem se připravit čočky jako Cassoulet. Jednoduše je ohřeji v hliněné misce v troubě, kam přidám ½ sklenice vody. Podávám je s Minervois a lehce česnekovým zeleným salátem. Podle legendy, pokud se čočky jedí 1. ledna, přinesou nám peníze po celý rok. Pokud se jedí na začátku každého měsíce, přinesou nám železo.
Portfolio (37)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play