Francie, Furiani
...Složení: hořká čokoláda 70% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilková aroma) Reference: CORSE3DN...
Portfolio (97)
Francie, Talant
... cukrářem?". Ateliér Christophe Adam zdůrazňuje vznešené a klíčové ingredience cukrářství prostřednictvím kolekce knih: Citron, Čokoláda... každé dílo vás zve k opětovnému objevování těchto prvků. Christophe Adam nám nabízí 46 receptů kolem tohoto malého lahodného ovoce. Také zde objevíte hosty: Philippe Nantois, producent malin v Yvelines, Alain Duquesnes, tvůrce koktejlů, Jean-Yves Bordier, mistr másla a Bertrand Larcher, crêpier. Reference: BELI03 Na skladě: 1 kus Rozměry: 128 stran - Fr Jazyk: Francouzština...
Portfolio (192)