Turecko, Adana
...Následující parametry definují standardy kvality pro náš přírodní kukuřičný škrob: Vlhkost [%]: Minimálně 9 %, Maximálně 12,5 % Bílkoviny [%]: Maximálně 0,4 % pH: Rozsah 5 až 7...
Portfolio (5)
Spojené království, Crossways Business Park, Dartford.
...Naše mouka z nezralých banánů je vyrobena z loupání, sušení a mletí zelených nezralých banánů. Má neutrální chuť, nemá žádný zápach a má bílou/krémovou barvu. Je ideální jako pojivo nebo škrob, nebo ji jednoduše přidejte do jakýchkoli surovin pro potravinářskou výrobu. Naše banánová mouka je jedinečná, protože obsahuje velmi vysoké množství odolného škrobu, který je prospěšný pro dobré bakterie...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play