• europages
  • >
  • FIRMY - DODAVATELÉ - POSKYTOVATELÉ SLUŽEB
  • >
  • 2022

Výsledky hledání pro

2022 - Španělsko

Španělsko
  1. HODS

    Španělsko

    Verified by europages badge

    Hods es el mayor fabricante de botellas PET libres de Bisfenol-A y distribuidor de tapones de 5 galones en España y Portugal. Además de fabricar Botellas y Tapones de alta calidad y resistencia, también somos líderes en la distribución de varios modelos Dispensadores o Fuentes de agua (tanto fría como caliente), junto con una enorme variedad de Accesorios que ofrecemos como: soportes, carretillas portabotellones, estanterías metálicas para botellones, vasos de papel y portavasos, bombas de agua automáticas y manuales, accionadores de grifo sin contacto, kits de mantenimiento y mucho más. En Hods, realizamos controles periódicos de migración y, además, cada lote de nuestros tapones de 5 galones con doble anillo de TPE es analizado por AENOR. Nuestros botellones también pasan por rigurosos controles de calidad antes de salir de nuestras instalaciones. De esta forma, aseguramos un completo control de nuestros productos.

  2. FACA PACKAGING

    Španělsko

    Verified by europages badge

    Společnost FACA PACKAGING, je Výrobce, která působí v Plastové obaly sektoru. Působí rovněž v sektorech Plasty - obaly, packaging for cosmetics, containers for cosmetics, plastic packaging, Plasty - obaly, packaging for cosmetic products, Cosmetic packaging, Plastic packaging for cosmetics, a Design of luxury containers. Sídlí v Cornellá De Llobregat (barcelona), Španělsko.

  3. SHOPPING BASKET

    Španělsko

    Verified by europages badge

    Společnost SHOPPING BASKET, je Výrobce, která působí v Potravinářský průmysl - stroje a zařízení sektoru. Působí rovněž v sektorech pallets, trolleys, shopping cart, shopping trolleys, furnishing trolleys, Supermarket carts, hand-held baskets, multi-purpose plastic baskets, a Trolley manufacturers-. Sídlí v Barcelona, Španělsko.

  4. MABELPIEL

    Španělsko

    Verified by europages badge

    Společnost MABELPIEL, je Výrobce, která působí v Domácí zvířata - potřeby sektoru. Působí rovněž v sektorech Psi a kočky - potřeby, Dog collars, pet product manufacturers, dog accessory, Psi a kočky - potřeby, Dog leads, Manufacturer of leads and collars for dogs, Distributor of leads and collars for dogs, a Manufacturer of pet accessories. Sídlí v Cordoba, Španělsko.

  5. ALDACO AVANCE 2022 S.L.

    Španělsko

    Společnost ALDACO AVANCE 2022 S.L., je Distributor, která působí v Zámečnictví průmyslové a stavební sektoru. Působí rovněž v sektorech Stavební materiály - průmyslové stroje a zařízení, Stavební materiály - průmyslové stroje a zařízení, hardware, occupational hygiene and safety, a industrial supplies. Sídlí v Gijon, Španělsko.

Office Building Outline icon
Jedna stránka pro vaši společnost
Vidíte to? Vaši potenciální zákazníci také. Přidejte se k nám, abyste se zviditelnili na europages
  1. Ludomáquina S.L. 2022

    Španělsko

    Společnost Ludomáquina S.L. 2022, je Výrobce, která působí v Stavební materiály - průmyslové stroje a zařízení sektoru. Sídlí v Murcia, Španělsko.

  2. GLOBAL BUSINESS 2022 S.L

    Španělsko

    Společnost GLOBAL BUSINESS 2022 S.L, je Poskytovatel služeb, která působí v Kosmetika, kadeřnictví - školy sektoru. Sídlí v Barcelona, Španělsko.