Španělsko, El Perello
...Měsíční med. Charakteristiky: Barva: jantarová s jasnými červenými odstíny. Aroma: květinové s intenzivní a trvalou charakteristickou složkou listí na podzim, humusu, houbami. Chuť: sladká s charakteristickými hořkými, slanými a často kyselými tóny. Oblast produkce: Celý Iberský poloostrov. Barva:jantarová s jasnými červenými odstíny. Aroma:květinové s intenzivní a trvalou složkou Chuť:sladká s charakteristickými hořkými tóny Oblast produkce:Celý Iberský poloostrov.
Portfolio (32)
...Med z květů pomerančovníku je monoflorální med získávaný z nektaru květů citrusů, především pomerančovníku a citroníku, v středomořských a subtropických oblastech. Tento med se vyznačuje svou světlou barvou, která se může pohybovat od světle žluté po jemně jantarovou, a svým jemným a příjemným květinovým aroma. Jeho chuť je sladká a jemná, s citrusovým nádechem, který dodává svěžest, což ho činí...
Portfolio (25)
Španělsko, Olite, Navarra
...Barva: slámově žlutá. Jasná. - Aroma: velmi intenzivní, zralé ovoce spojující zralé ovoce (banány a ananasy) s citrusovými aromaty, které dodávají svěžest. - Chuť: toto glycerinové víno se sladkým vstupem je široké a zaoblené, s tóny zralého ovoce a medu. Náznak acidity mu dodává svěžest a rovnováhu v ústech, což činí víno dlouhé a zralé, přesto svěží a dobře vyvážené.
Portfolio (10)
Španělsko, Solana Del Pino
... vymačkával. Získaná aguamiel se filtrovala a dávala do hrnců, kde se pomalu vařila po mnoho hodin. Během vaření se med zredukoval a přidávaly se kousky cukrové dýně, čímž vznikl jakýsi sirup s velmi přírodními kousky dýně pro oslazení jiných potravin. Má černou barvu, velmi intenzivní aroma a chuť s kyselými nuancemi.
Portfolio (9)
Španělsko, Murcia
... více, pečlivě sledujeme proces výroby producentů a zpracování, které používají. Nabízíme 100% arabiku vysoké kvality. Naše kávy mají následující profily: květinové aroma, jasnou citrusovou kyselost, květinovou chuť jako jasmín a med, šťavnatou zbytkovou chuť, karamelové tóny v aroma, krémové a plné tělo, chuť vanilky a zbytkovou chuť karamelu. Šálek s dobrou kyselostí a plným tělem, chuť sladké panely a medu, zbytková chuť jako červené jablko.
Portfolio (1)
Španělsko, Puerto De Sagunto
... syrový španělský med. Tak si můžete vychutnat plné chuťové aroma. Dále je tak zaručeno zachování enzymů, vitaminů, bílkovin atd., které se ohřevem mění nebo výrazně snižují. Všechny medy krystalizují (kromě medovice). Proto je tradiční plnění medu mnohem obtížnější než průmyslové, při kterém se med ohřívá a rychle protéká trubkami. Plním prvotřídní med při pokojové teplotě ručně. Samozřejmě je to tak náročnější, ale jen tak mohu jako milovník medu zaručit, že budete mít prospěch ze všech jeho výhod. Miel Íbera, z lásky k medu.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play