...Automatická linka, navržená pro výrobu baget, standardního chleba, 1/2 bagety, malého chleba, rustikálního chleba s špičatými konci atd.
Automatické pánování, do tácku, vlnitého tácku, plochého tácku nebo desky.
Její speciální proces a dobré zacházení s těstem umožňují vyrábět chléb vysoké kvality.
Má řezací systém na: 2, 3, 4, 5 nebo 6 kusů. Přesný a vysoce kvalitní chléb po upečení.
Již nakrájené kusy jsou odděleny pomocí několika nastavitelných mobilních pásů.
Šířka nakládací plochy: 1150 mm max.
Maximální produkce: 2000 ks/h individuální kus. Nakrájené kusy: 3500 až 9000 ks/h.
..." (optimální pro tvrdší, ale snadno zpracovatelné těsto, chléb Candeal, churros a smažené těsto); mouka "Media Fuerza" (pro těsta, která vyžadují dobrou konzistenci a zadržení plynů, ideální pro bagety v mechanizovaných procesech); mouka "Especial" (velmi dobrá pro kontrolované kynutí, řemeslné bagety, listové těsto a rustikální chléb); mouka "Gran Fuerza" (ideální pro chléb v krajíci, roscón de reyes, ensaimadas a pečivo nejvyšší kvality). Také vyrábíme celozrnnou pšeničnou mouku a žitnou mouku.
Výrobce automatů na čerstvé bagety. Automaty na čerstvé bagety. Automat na chléb bagety. Automat na čerstvé bagety pro náměstí. Automat na čerstvé bagety pro firmy.