Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Iberské prase starší než 10 měsíců. Tira de Magro extrahovaná z žebra prasete, mezi kostí a kostí; a s obsahem tuku. Kousky o hmotnosti mezi 100 a 150 g. Přibližně. Tira de Carne Costilla z iberského prasete je speciální řez získaný z žebra iberského prasete staršího než 10 měsíců. Tento produkt vyniká dokonalou rovnováhou mezi libovým masem a obsahem tuku, což poskytuje šťavnatou texturu a...
Portfolio (15)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, přidané soli a koření, hnětený a plněný do přírodní střívka. S dozráváním přes 4 měsíce, s jemnou chutí a charakteristickou vůní. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Maso z iberského vepřového s žaludy, sůl, paprika, cukry, přírodní koření, rostlinná bílkovina, přírodní aroma a přírodní vepřové střívko...
Portfolio (43)
Španělsko, Murcia
Španělsko, Guijuelo
...Nejvyšší kvalita iberské šunky krájené nožem a vakuově balené, 100 % iberské, krmené žaludy. Dodáváme pouze B2B, více informací zde: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimální objednávka: 25 kartonových krabic (1.000 ks). Cena za 25 kartonových krabic: 14.500 € – Exwork Guijuelo, Salamanca (Španělsko) Doba trvanlivosti: 12 měsíců od data výroby. Hmotnost kartonové krabice: 6,55 kg. Doba dodání: k jednání. DOPRAVA: Chlazená 5 °C.
Portfolio (2)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play