Španělsko, La Pobla De Benifassà
...Sýr vyrobený z pasterizovaného kozího mléka a černé lanýže. Sýr má cylindrický tvar. Jeho pasta je kompaktní a uzavřená, mírně elastická. Jeho barva je slonovinová s kousky černé lanýže a jemnou chutí lanýže. Zrání 45 dní. Obsahuje intoleranci na mléko. Vynikající s akáciovým medem s lanýžem.
Portfolio (6)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Sýr vyrobený z syrového ovčího mléka. Jeho chuť je plná a vytrvalá, máslová s nádechem olejovitosti. Senzorické vlastnosti Jeho chuť je plná a vytrvalá, máslová s nádechem olejovitosti, s perfektní úrovní soli, jeho vnitřek je kompaktní s malými nepravidelnými dírkami mechanického původu, barvy slámy a krátké, ale ne drobivé. Původ: Zamora Typ mléka: Celé a syrové ovčí Typ výroby: Enzymatická srážka Srážedlo: Zvířecí srážedlo z jehněte Typ rodiny: Zrání lisovaného těsta, nevařené, plíseň/mytá kůra Zrání: Mezi třemi a pěti měsíci.
Portfolio (43)
Španělsko, Totanes
... Vyrábí se po celý rok. Rozlišujeme polotvrdý sýr od tvrdého podle doby zrání. První má dobu zrání od jednoho do tří měsíců, lisovanou hmotu, kompaktní, ale ne uzavřenou, s malými dutinami po celém řezu a s barvou žlutavě slámové na pozadí slonoviny, díky směsi tří druhů mléka. Tvrdý sýr má dobu zrání od tří do šesti měsíců. Všechny naše sýry jsou vyráběny bez potravinových aditiv a jsou bez lysozymu, natamyciny a sorbátů. Bez lepku.
Portfolio (6)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play