Španělsko, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. je rodinná firma, která se více než století věnuje výrobě a zrání iberských šunek a dalších produktů z iberského prasete. Dokázala spojit tradiční metody s nejmodernější technologií, certifikovala své zařízení podle požadavků Evropské unie a od svého vzniku se integrovala do označení původu "Jamón de Guijuelo", aby mohla nabídnout maximální kvalitu ve všech svých produk...
Portfolio (43)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...El Mogote Ibérico je vynikající kus masa pocházející z iberského prasete, což je původní plemeno na iberském poloostrově. Tento řez se vyznačuje intenzivní chutí a šťavnatou texturou, díky infiltraci tuku do svaloviny prasete. Ideální na pečení nebo grilování, Mogote Ibérico je perfektní pro ty, kteří hledají autentický kulinářský zážitek plný chuti. Jeho výjimečná kvalita z něj činí oblíbenou...
Portfolio (8)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
... a s relativní vlhkostí mezi 75 % a 85 %. Plemeno: 50 % iberské Krmení: Cebo de Campo Štítek: Zelená Energetická hodnota: 356 Kcal / 1480 KJ Tuky: 27,6 g Nasycené tuky: 9,4 g Sacharidy: < 0,10 g Cukry: < 0,10 g Bílkoviny: 27 g Sůl: 7 g...
Španělsko, Murcia
Věříme v kvalitu produktů vyrobených ve Španělsku, a proto je chceme sdílet se zbytkem světa. Asturijci jsou hrdí na svůj kozí sýr, Valenciáni na svou paellu, Riojané na své víno, ale celé Španělsko se raduje, když naše produkty a recepty překračují naše hranice. Jako Španělé jsme hrdí na naši gastronomii a rozmanitost produktů vyrobených v naší zemi. Gourmet Corporation byla založena jako inici...
Portfolio (178)
Španělsko, Alcobendas
V DOMPAL máme nejlepší výběr šunek a uzenin, iberského masa, exkluzivních sýrů, AOVE, vín a nejvybranějších zeleninových a mořských konzerv. Každý z našich produktů je výsledkem pečlivého výběru, abychom našim zákazníkům poskytli nejlepší služby. Z sušárny a výrobny v Jabugo (Huelva) a našeho hlavního sídla v Alcobendas (Madrid) se dostáváme do všech koutů národní i mezinárodní. V roce 1962 náš za...
Portfolio (10)
Španělsko, Fuente De Cantos
... naši službu krájení pro všechny typy oslav a událostí. JAK KONZUMOVAT KRÁJENOU ŠUNKU Před otevřením obalu je vhodné umístit ho pod teplou vodu po dobu půl minuty a mírně ohřát talíř, na kterém bude podáváno. Před podáváním nechte šunku asi pět minut, aby se okysličila a získala plnou chuť. IBERICKÁ ŠUNKA Nová regulace týkající se iberické šunky schválená 10. ledna 2014 provádí toto rozdělení...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play