Španělsko, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Sýr Quintana polotvrdý Mahón-Menorca D.O.P., vyrobený z nepasterizovaného kravského mléka a 100% přírodních ingrediencí, bez konzervantů a aditiv, a zrající pod dohledem našeho mistra sýraře a mistra affinéra sýrů. Vždy s respektem k tradičnímu procesu výroby sýra a tisíciletým zrajícím praktikám na ostrově Menorca. S dobou zrání 2 až 5 měsíců je to sýr s pevným těstem, nažloutlé slonovinové barvy a s oranžovou/hnědou kůrkou, s vyvinutou mléčnou chutí a aroma, s určitými náznaky másla a pražených ořechů, s střední perzistencí v ústech.
Portfolio (3)
Španělsko, Larrabetzu (bizkaia)
...MOŽNOST DODÁVKY Bez povlaku: Žíhaný, polotvrdý a tvrdě tažený (Šedý) S povlakem: Žíhaný pozinkovaný a tvrdě pozinkovaný (Šedý) TYPY POVLAKŮ: Pozinkovaný - Zpevněný pozinkovaný - ZA - Zpevněný ZA...
Portfolio (374)
Španělsko, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO je společnost specializující se na Queso Manchego, složená z lidí s bohatými zkušenostmi. Naše nabídka zahrnuje také sýry z kozího, ovčího a iberského mléka (50 % kravského, 25 % kozího a 25 % ovčího), všechny vyrobené z mléka té nejlepší kvality. Naše sýry DANSO a CANTARERO mají pevnou konzistenci, aroma a chuť jsou jemné u mladších (polotvrdých), výraznější u zralých a silné u...
Odpovídající produkty
Polotvrdý Kozí Sýr - Cantarero
Polotvrdý Kozí Sýr - Cantarero
Portfolio (1)
Španělsko, Malagón
...Sýr vyrobený z pasterizovaného ovčího mléka Manchega a certifikovaný Regulačním výborem pro sýry Manchego s označením původu. Polotvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel - zralý 3 měsíce. Tvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel - zralý 6 měsíců. Tvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel Reserva - zralý 9 měsíců. Añejo sýr Manchego PDO Maese Miguel Gran Reserva - zralý 12 měsíců.
Portfolio (8)
VEGA MANCHA je mezinárodní ochranná známka pro mléčné výrobky vyráběné společnostmi QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS a QUESERIA LAFUENTE. Naše tradiční farmy na ovčí sýr se nachází v malé vesnici pastýřů nedaleko Albacete, v oblasti La Mancha. Náš sýr se vyrábí pomocí starobylých postupů, které dodávají tomuto sýru vyrobenému ze 100% místního ovčího mléka jeho zvláštní chuť a kva...
Portfolio (10)
Španělsko, Totanes
... Vyrábí se po celý rok. Rozlišujeme polotvrdý sýr od tvrdého podle doby zrání. První má dobu zrání od jednoho do tří měsíců, lisovanou hmotu, kompaktní, ale ne uzavřenou, s malými dutinami po celém řezu a s barvou žlutavě slámové na pozadí slonoviny, díky směsi tří druhů mléka. Tvrdý sýr má dobu zrání od tří do šesti měsíců. Všechny naše sýry jsou vyráběny bez potravinových aditiv a jsou bez lysozymu, natamyciny a sorbátů. Bez lepku.
Portfolio (6)
Španělsko, Burgos
Santa Gadea je ekologická farma na kozy v severním Španělsku. Jsme farmáři a producenti mléčných výrobků. Rodinná firma. Cirkulární ekonomika: zemědělství, chov zvířat a mlékárna jsou pečlivě propojeny. Farma Santa Gadea je 100% udržitelná díky obnovitelným zdrojům energie. Našich 1500 alpských koz, které žijí a pohybují se po farmě, je vysoce kvalifikovaných z hlediska zdraví a genetiky. Na Santa Gadea se věnujeme ekologickým kozím produktům z farmy: - Sýr (měkký, polotvrdý, čerstvý...). - Jogurt. - Kefír. - Mražený tvaroh. - Dlouho trvanlivé UHT kozí mléko. - Mýdla.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play