Využitím pěti smyslů je naším cílem umístění exkluzivních značek. Takto vám můžeme nabídnout značky, které zastupujeme na národní i mezinárodní úrovni pro jejich distribuci ve vaší oblasti působení.
Rodina produktů Cabecita Loca je naše řada prémiových nápojů, vyráběných pouze z přírodních a vysoce kvalitních surovin, na bázi nejlepších vín, především Garnacha a Merlot. V nich můžete ocenit desig...
...Barva žlutozelená s nazelenalými okraji. Intenzivní primární aroma, nacházející harmonii mezi tóny trávy a fenyklu, a ovocem zeleného jablka a slupky broskve. V chuti je svěží a krémový, s dlouhým závěrem a velkou perzistencí, zanechávající příjemný dojem, který nám připomíná charakteristiky odrůdy. Doporučuje se podávat mezi 6º a 8º C. Je vhodný k doprovodu mořských plodů, tučných ryb, mořských pokrmů, bílého masa, rýže a čerstvých sýrů.
Označení původu: Rueda
Odrůda: Verdejo
Ročník: 2019
Zrání: Vyrobeno tradičním způsobem, 100% z hroznů odrůdy verdejo, vybraných z vinic.
... expirace, šarže, množství…)
Inspekce vzorů (kapacita, rodina, ročník,…)
Doplňkové analýzy
Pokud je to nutné, mohou být přidány další algoritmy pro zpracování obrazu k provádění doplňkových inspekcí (úroveň, zátka, rulinování…) nebo dokonce nástroje pro zpracování obrazu k provádění kontroly rytin nebo reliéfů na lahvi.
...Červené. Autor / Vysoká expresivita. Organické.
Původ: D.O.Ca. Rioja
Odrůda hroznů: 100% Tempranillo
Pěstování: Organické zemědělství
Půda: Vápencové slínovce
Sklizeň: Ruční sběr. Říjen 2015
První ročník: 2011
Počet vyrobených lahví: 7.000
Fermentace: Malolaktická v nových francouzských a dubových sudech.
Zrání: 20 měsíců v nových francouzských dubových sudech.
Velikost láhve: 0,75 cl...
... cítit svěží aroma, které připomíná nějaké druhy anýzu nebo balzamikové chutě, na pozadí dobře zralého červeného a černého ovoce.
Když ho pijeme, cítíme svěží vstup a mírnou ostrost, která se mění na tříslovitou chuť a teplý závěr.
Doporučuje se zejména k různým druhům masa, zvěřině a zralým sýrům.
COUPAGE:
Ročník: 2004
Odrůda: 50% Tempranillo, 50% Cabernet Sauvignon
Zpracování: Nerezová nádrž při 28-30º.
Náš coupage zraje čtyři měsíce v francouzských a amerických dubových sudech, kde končí proces vinifikace, který začal před rokem.
Vizuálně nacházíme ...
Colegio Liceo Europa je školní zařízení, které vzniklo v roce 1964 díky iniciativě Ricarda Zapatera a Márie del Carmen Galve. Neustále inovuje a roste. Téměř půl století po svém vzniku pokračuje ve svém rozvoji, neustále vytváří a přijímá nejlepší metodiky pro výuku. Široká nabídka Škola má žáky od Small World až po 2. ročník Bachillerato. To znamená: od 1 roku až po univerzitu.
...Naše sušené plody byly představeny na XXVIII. ročníku "Salónu de Gourmets" (ročník tohoto roku 2014), kde sklidily veškerou chválu a různá ocenění od různých kuchařů a samotné organizace. Tento úspěch byl možný díky tomu, co bylo napsáno dříve, a naší inovaci v receptech. Naše "Almendra Violeta" (mandle odrůdy "Largueta" zpracované s fialkovým cukrem) byla vybrána mezi všechny roční novinky pro...