Španělsko, Pozuelo De Alarcon
NATURALLY NANAKO Jsme velkoobchodní dodavatel vybraných, světově proslulých a oceněných španělských produktů. Většina našich produktů získala řadu mezinárodních ocenění a uznání. Naše produkty zahrnují: syrový med, extra panenský olivový olej (EVOO), víno z vysokohorského Středomoří, řemeslné pivo a přírodní organickou péči o pleť / kosmetiku. Všechny naše produkty mají certifikace kvality a plno...
Portfolio (5)
Španělsko, Almeria
... osobností, svěží a sladké zároveň, a velmi snadno se pije. Výroba: Mladé víno roku, macerované s extrakty z hroznové slupky, třešně, maliny a marakuji. Podnebí: Extrémně kontinentální klima s dlouhými a chladnými zimami, teplými léty s velkým teplotním kontrastem mezi dnem a nocí a velmi krátkými přechodnými ročními obdobími.
Portfolio (2)
... Valencií a Kastilií, se nachází toto terroir, plod hroznu BOBAL pěstovaného na jílových půdách. Odrůda Bobal se procesem macerace vyvíjí a dává svěží rosé víno s tóny ostružin a bobulí. Rosé Biovistabella Na jihovýchodě Španělska, mezi Valencií a Kastilií, se nachází toto terroir, plod odrůd Macabeo-Moscatel, které se v průběhu let přizpůsobily a dávají svěží a ovocné víno s citrusovými tóny.
Portfolio (4)
Španělsko, Sevilla
...Olivový olej je základní a charakteristickou složkou středomořské diety. Pochází z andaluské půdy, jeho použití je převážně kulinární a velmi prospěšné pro zdraví. Také máme další produkty, jako jsou: - Víno - bílé, červené nebo růžové - Chacina - Ibérské chaciny jsou konzervované, marinované nebo uzené maso. Mezi nejznámější patří chorizo, salchichón, caña de lomo a další uzeniny jako butifarra, morcón nebo maso mechada. - Sýry - Cabrales, Payoyo, Boffard nebo manchego...
Španělsko, Vélez-Blanco
... a ekologicky. V "Olijfolie en Meer" vám nabízíme pouze olivový olej, víno a exkluzivní řemeslné produkty pocházející z Comarca De Los-Vélez. Tyto přísné předpisy se vztahují nejen na zemědělství, ale také na chov prasat. Pata negra je v některých oblastech Španělska používaný termín pro španělskou iberijskou šunku, která patří mezi nejlepší sušené šunky. Název pata negra je odvozen od černých nohou prasete. Iberijské prase se zde nachází v různých chovech. Comarca de Los-Vélez, region, který je známý svou iberijskou šunkou, která je zde připravována tradičním způsobem.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play