Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Iberské prase starší než 10 měsíců. Tira de Magro extrahovaná z žebra prasete, mezi kostí a kostí; a s obsahem tuku. Kousky o hmotnosti mezi 100 a 150 g. Přibližně. Tira de Carne Costilla z iberského prasete je speciální řez získaný z žebra iberského prasete staršího než 10 měsíců. Tento produkt vyniká dokonalou rovnováhou mezi libovým masem a obsahem tuku, což poskytuje šťavnatou texturu a...
Portfolio (15)
Španělsko, Toral De Los Vados-León-España
...Ruční výroba specialit jako: El Botillo del Bierzo, pikantní a sladké klobásy, Chorizo Herradura, sušená panenka, zrající šunka, San Martiños (salchichón), cecina z hovězího masa, uzený lacón, slanina, uzený bacon, dušený lacón (gurmánský produkt) a další... Také nabízíme čerstvé vepřové maso jako: kotlety, svíčkovou, žebra, slaninu, lacón, čerstvou šunku, čerstvý koleno, a samozřejmě slané a čerstvé produkty jako: ucho, ocas, hřbet, vepřová hlava, čumák, vepřová noha.
Portfolio (4)
Španělsko, Murcia
Věříme v kvalitu produktů vyrobených ve Španělsku, a proto je chceme sdílet se zbytkem světa. Asturijci jsou hrdí na svůj kozí sýr, Valenciáni na svou paellu, Riojané na své víno, ale celé Španělsko se raduje, když naše produkty a recepty překračují naše hranice. Jako Španělé jsme hrdí na naši gastronomii a rozmanitost produktů vyrobených v naší zemi. Gourmet Corporation byla založena jako inici...
Portfolio (178)
Španělsko, Riudellots De La Selva
... referencí pocházejících z hovězího, vepřového, ovčího a kozího masa, jako jsou: * Hovězí: kalibrovaný steak, entrecôte, líčka, svíčková, ocas, ossobuco,... * Vepřové: hřbet krájený na 5 mm, střed žebírka, koleno, tajemství... * Ovčí a kozí: krájené kotlety, plece,... * Zpracované: 100% hovězí hamburgery, masové kuličky, mleté maso, butifarra,... * Konfitované (4. generace): vepřová líčka, vepřové koleno, hovězí žebra, vepřová žebra, vepřové nožičky,...
... vepřového masa, hřbetní tuk, žebra, spare ribs, břicho. -Dodavatel přírodních obalů. -Vepřové vnitřnosti: foie, srdce (čištěné a centrifugované) – otevřené (více řezů), srdce (čištěné a centrifugované) – uzavřené (jediný řez), ledviny, vepřové nohy (trimování 80/20 bránice), jazyk. -Iberijské maso; rack, hřbet, vepřová žebra nebo filet. Iberijské vepřové maso: iberijský hřbetní tuk s kůží +3 (iberijský hřbetní tuk s kůží), iberijský hřbetní tuk s kůží +4 (iberijský hřbetní tuk s kůží), iberijský hřbetní tuk bez kůže (iberijský hřbetní tuk bez kůže), břicho. -Dodavatel vnitřností.
Další produkty
Obal pro prasnici
Obal pro prasnici
Portfolio (1)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play