Španělsko, Zaragoza
...Tento olej se získává především z odrůd oliv, jako jsou Picual, Arbequina, Hojiblanca a Cornicabra, mezi dalšími. Picual je nejvíce pěstovaná odrůda a vyznačuje se robustní chutí s hořkými a pikantními tóny, kromě toho má vysoký obsah olejové kyseliny, což jej činí obzvlášť zdravým a odolným vůči oxidaci. Arbequina na druhé straně produkuje jemnější olej s ovocnou a mírně sladkou chutí. Barva...
Portfolio (21)
Španělsko, Murcia
...Organický panenský olivový rostlinný olej se získává prvním studeným lisováním plodů Olea Europea. Tento plod roste na známém stromě, který je rozšířen po celém Středomoří. Ve své skladbě vyniká vysoký obsah olejové kyseliny (omega 9), která je považována za jeden z nejlepších zvlhčovačů v přírodě. Hydroxytyrosol, stejně jako skvaleny a vitamín E, jsou jeho hlavními antioxidanty. Fytosteroly působí svým regeneračním účinkem. Panenský olivový rostlinný olej je přírodní a ekologický produkt. INCI: OLEA EUROPAEA FRUIT OIL CAS: 8001-25-0 EINECS: 232-277-0...
Portfolio (94)
Španělsko, Úbeda-Jaén
...Extra panenský olivový olej získaný z oliv odrůdy Picual, vynikající svou skladbou mastných kyselin a množstvím přírodních antioxidantů. Jeho vysoký obsah mononenasycené olejové kyseliny pomáhá předcházet kardiovaskulárním onemocněním, navíc jeho nízký obsah kyseliny linolové a vysoký obsah polyfenolů z něj činí nejstabilnější olej, který existuje, je to zralý olej s plným tělem. V chuti je vyvážený v hořkosti a pálivosti, připomínající rajčatovou rostlinu a zelené mandle.
Portfolio (9)
Španělsko, Madrid
...<0,20º V Přírodním parku Sierra de Cazorla, Segura a Las Villas, v Jaénu, kde se setkávají řeky Guadalquivir a Aguacebas. Místo s olivovými sady na strmých svazích vedle středomořského lesa. Přirozené prostředí pro emoce. Právě zde získává odrůda Picual, nejdůležitější na světě, velmi zvláštní podmínky. Olivy rostou s vysokým indexem stability a vysokým obsahem olejové kyseliny.
Portfolio (7)
Španělsko, Muro De Alcoy
... dalším zpracováním než dekantací, centrifugací a filtrováním Metoda extrakce: Studená extrakce Kyselost: ≤ 0,8% Peroxidový index: ≤ 20 Výhody: Vysoký obsah vitamínu E, polyfenolů a kyseliny olejové. To z něj činí jeden z nejzdravějších AOVE na světě. Chuť: Intenzivně zelená, mírně hořká a pikantní, přetrvávající v ústech s čerstvou a ovocnou dochutí, tóny artyčoků, ořechů a hořkých mandlí. Aroma: Prezentuje zelené ovocné aroma, rajče, čerstvou trávu, artyčok, zelený banán a zelenou hrušku.
Portfolio (8)
Španělsko, Mancha Real
Conde de Argillo je extra panenský olivový olej z odrůdy oliv Picual, což mu dává vysoký obsah olejové kyseliny (80%), stejně jako fenolů a dalších složek, které mu propůjčují nejvyšší antioxidační účinnost, díky čemuž zůstává v optimálním stavu po mnoho let. Abychom zajistili maximální kvalitu našeho produktu, provádíme všechny fáze výrobního procesu, jako je sklizeň, výroba, balení a...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play