...Toto je nezbytné vybavení pro výrobu marshmallow a želé podobných produktů. - Aerátor - Kotel na vaření roztokového sirupu - Odpočinkové nádrže - Předpřípravné nádrže - Nádoby na přípravu želatiny Pro podrobné informace nás prosím kontaktujte.
Portfolio (9)
Francie, Aix En Provence
...HIBISCUS - Hibiscus syriacus Květina, která se používá k přípravě bissapu nebo carcadé, "hvězdného" nápoje západní Afriky. Jemná chuť sladké třešně s vůní, která je zároveň kyselá a sladká. Rostlina Hibiscus - Hibiscus syriacus. Kuchyně Koktejly, dezerty, kachní prsa, v želé (zvěřina), infuze. Forma / Množství Celý BIO SUŠENÝ květ / 30g - 160g. Původ Francie - 100% biologická rostlina. Účinky Antibakteriální, protizánětlivé, analgetické, hypotenzní, hypocholesterolemické, mírně laxativní, cholagogní. Najděte všechny reference sušených bylin v online bylinkářství!
Portfolio (9)
Německo, Garstedt
...) a má vysokou synergii se cukrem, mléčnými bílkovinami a dalšími hydrokoloidy. Geluje již při 35 °C a má teplotu tání 85 °C. Historický kontext: Agar Agar se získává z určitých červených mořských řas, které rostou především u pobřeží Japonska a v této zemi se dlouho využívají v kuchyni. Jednou, jak se vypráví, vyhodila Japonka zbytky jídla ven, které po zmrznutí v chladné noci a během dne na teplém slunci opět roztály. Vzniklo jemné želé. Vlastnosti: Agar Agar je v studené vodě nerozpustný.
Portfolio (45)
ufs.country_names.RU, Moscow
...koláče, zejména s ovocnou náplní, pečená jablka, mléčné nápoje, likéry, grog, punč, svařené víno a sladkosti téměř všech druhů. Použití Pro všechny typy pečiva a dezertů, ovoce, horké nápoje a pikantní pokrmy orientální kuchyně. Chuť Sladká, aromatická, pálivá Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 4,0 Tuky (g / 100g)… 3,0 Sacharidy (g / 100g)… 28 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 160...
Portfolio (178)
... objeveno Originální Weck sklenice slaví revival. Pokrmy v originálním Weck sklenici jsou trvanlivé díky speciálnímu zavařovacímu procesu. Bez konzervačních látek, bez zvýrazňovačů chuti, pouze s přírodními kořením. Bez chlazení, bez dlouhého rozmrazování. Stačí stáhnout gumu, musí to syčet! Ohřát a vychutnat. Želé z šťávy zralého ovoce. Ovocné pomazánky klasické a rafinované. Jsou vyráběny s...
... kuchyně. Vyrábíme všechny naše zboží v naší továrně o uzavřené ploše 14 900 m2 a otevřené ploše 20 000 m2. Používáme moderní technologie na všech výrobních linkách a máme certifikace kvality a standardů ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 a BRC. Prioritizujeme spokojenost zákazníků nade vše tím, že poskytujeme vysoce kvalitní, přírodní a zdravé produkty a služby za dostupné ceny, které si velmi ceníme...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play