Francie, Renaison
...Adobo směs je specialitou Karibiku a Mexika. Je to nezbytnost pro přípravu tacos, guacamole, červených fazolí, chili con nebo sin carne. Můžete také nechat promluvit svou kreativitu a ochutit grilované maso nebo zeleninu na barbecue.
Portfolio (56)
...cukrem a kořením. Hummus je oblíbená omáčka v oblasti Blízkého východu, složená především z cizrnového pyré a tahini (pyré ze sezamu). Hummus se nejlépe podává s pita chlebem. Salsa je omáčka běžně používaná v mexické kuchyni, obvykle vyrobená z rajčat a paprik. Červená omáčka je slavný typ salsy, běžně používaný v Mexiku a jihozápadní Americe. Chipotle omáčka, populární v mexické kuchyni, se vyrábí z adobo chipotles, obyčejného jogurtu nebo mexické cremy, česneku a limetkové šťávy. Je zvlášť používána na tacos nebo fajitas.
Portfolio (50)
Španělsko, Barcelona
... baru a terasy zůstaly nezměněny jeho vynikající tapas, které jsou poznávacím znamením Javiera de las Muelas, včetně slavných tapas s bravas, ke kterým se přidaly další tapas jako: tortillita de camarones, cazón en adobo, výběr mini hamburgerů, pečené selátko, býčí ocas a tataki. Navíc byla rozšířena nabídka o slavné koktejly Javiera de las Muelas. Výsledkem je vybraný pivovar, kde si můžete v klidu vychutnat tapas, s pestrou nabídkou koktejlů na aperitiv a mezi přáteli, v teplém a přátelském prostředí.