...Anhydrická kyselina citronová má podobné vlastnosti jako kyselina citronová monohydrát. Rozdíl spočívá v procesu krystalizace. Zatímco monohydrát kyseliny citronové se krystalizuje ve studené vodě, anhydrické formy se krystalizují ve vodě při teplotě 78 stupňů Celsia. Při tomto procesu ztrácí veškerou vodu uvnitř krystalů.
Portfolio (185)
Turecko, Adana
... přísada je Kyselina citronová anhydro nezbytnou složkou v našem potravinovém zásobování. Jako přední dodavatel potravinářských aditiv a potravinářských ingrediencí v Turecku vám můžeme poskytnout vysoce kvalitní Kyselinu citronovou anhydro.
Portfolio (9)
Spojené království, Ascot
...Greenline Group je předním dodavatelem kyseliny citronové v EU, který vyrábí a nabízí tento produkt balený v 25, 200, 220, 1000 litrech a 25kg pytlích, velkých pytlích a hromadných nákladech. Jsme také distributorem kyseliny citronové, pokrývající Velkou Británii, Irsko a Evropu. Kyselina citronová se používá jako přírodní okyselovadlo v nápojích, potravinách a krmivech a také se používá v...
Portfolio (8)
Německo, Hamburg
... být tedy použita i v potravinách. Můžete ji využít při vaření marmelád a želé. Nebo chcete vytvořit vlastní šťávy a limonády, které by měly být o něco kyselejší? S naší kyselinou citronovou to není problém. Naše anhydridová kyselina citronová má obsah vody až 0,5%. Použití: Kyselina citronová je ve vodě rozpustná. Dávkování se liší podle použití. Například k odstraňování vodního kamene rozpusťte 1-3 polévkové lžíce v 1 litru vody. Vlastnosti produktu: Bezlepkové, bezlaktózové, veganské Označení potravin: E330 Výroba: Kyselina citronová se získává z melasy.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play