Francie, Saint Orens De Gameville
... charakterizována stálou kakaovou chutí, kterou podporují velmi živé ovocné nuance. Tento Grand Cru čokoláda pochází z produkce Vietcacao, jejímž původním cílem je podpora mladých handicapovaných tím, že je integruje do kakaového odvětví. Dlouho opomíjená, kultivace kakaa zažívá v Vietnamu obrodu a rostoucí zájem. Dnes je produkce Vietcacao zaměřena na zpracování kakaa po sklizni, stejně jako na rozvoj jemného vietnamského kakaa prostřednictvím partnerství s rodinami pěstitelů a aktéry v kakaovém odvětví. Čistá hmotnost: 170g DDM: 12 měsíců...
Portfolio (85)
Francie, Boissy Saint Leger
Mistr artisan chocolatier z Val de Marne od roku 1960. Již tři generace rodina Janin vyrábí čokoládu tradičním způsobem. Jedna z posledních řemeslných čokoládoven v Île-de-France. Čokolády pocházejí z nejlepších kakaových bobů a jsou připravovány s velkou péčí v souladu s tradicí minulosti. Chocolats Janin je dílna na výrobu čokolády v 94, kde Stéphane Janin, chocolatier Île-de-France, a jeho tým ...
Portfolio (36)
Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago je společnost specializující se na distribuci exotických potravin, která působí jako dovozce a velkoobchod s čerstvými a suchými potravinami. Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago je distributor čerstvých, suchých, vakuově balených a mražených potravin. Prodáváme potraviny pro profesionály "restaurace, firmy, jídelny, ale také rychlé občerstvení". Jsme prodejci...
Portfolio (9)
Francie, Furiani
...Složení: lískové ořechy 46,67 %, cukr, canistrelli (mouka, slunečnicový olej, bílé víno, kypřící prostředky, sůl, pálenka), mléčná čokoláda (odtučněný kakaový prášek, odtučněné mléko v prášku, emulgátor: sójový lecitin). Reference: NUTLTCAN...
Portfolio (97)
Recept tradiční - Unikátní řemeslo Máte chuť na čokoládu? Hořká čokoláda s fíky a ořechy, hořká čokoláda s třešněmi Amarena, mléčná čokoláda s marshmallow, bílá čokoláda mramorovaná s malinami nebo domácí specialita, tyčinka Marseillaise... Tyčinka Marseillaise ® je specialitou čokoládovny v Marseille. Pralinka "bez másla a smetany" z čisté radosti, přírodní, křupavá, staromódní, s pomerančem nebo...
Portfolio (1)
Francie, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, artisanální chocolatier, vám přináší svou vášeň pro čokoládu. Jeho čokolády jsou výsledkem know-how, které spojuje modernost a tradici. Investuje do ultra moderního a výkonného výrobního zařízení, které umožňuje skloubit tradiční řemeslnou práci s průmyslovou precizností. Nabízí více než 150 příchutí s ovocem, květinovými okvětními lístky, kořením, semeny...
Belgie, Lummen
Díky schopnému, motivovanému a pracovitému týmu uvádíme na trh standardní a zakázkové čokoládové stroje po celém světě, čímž nejenže zajišťujeme našim zákazníkům budoucnost na základě ceny a kvality, ale také na základě služeb a důvěry. Artisanalní stroje: automatické temperovací stroje, formovací stroje, obalovací pásy, škrabací stroje, vířivé mlýny, vyhřívací skříně, tavné nádoby, pneumatické škrabky, příslušenství. Průmyslové stroje: automatické temperovací stroje, tavné kotle, temperovací kotle, obalovací stroje, chladicí tunely, dopravní systémy, průmyslové škrabací stroje.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play