Francie, Cournon D'auvergne
Od července 2017 CLAC, místní řemeslná a kreativní konzervárna, vytváří a vaří bio konzervy z místních surovin pocházejících z přibližně patnácti farem a partnerských podniků v Auvergne. V souladu s našimi třemi pilíři, BIO, MÍSTNÍ a ŘEMESLNÝ, pracujeme s čerstvými surovinami, sklizenými v plné zralosti, abychom vám nabídli chutné a 100% originální recepty. CLAC se 100% zavazuje k přechodu a boj...
Portfolio (37)
Francie, Aiguilhe
... masa, jehněčí (černá rasa z Velay), telecí z Velay a Forez, fin gras z Mézenc, vepřové z Haute-Loire. Telecí hlava, vepřové nohy, maouche lozérienne, auvergnatský hrnec, kuře v hrnci, telecí blanquette. Řada tradičních francouzských omáček, omáčka gribiche, omáčka meurette, omáčka ravigote, zelená omáčka, omáčka madeira, omáčka à la diable, aioli. Řada pestos s bylinkami, pesto z medvědího česneku, pesto z kopřivy. Sosse, omáčka, produkt z Francie, tradiční francouzská kuchyně vařená šéfkuchařem. Práce na zakázku.