Francie, Cournon D'auvergne
... Vlašské ořechy z Périgordu Doporučení k použití Ideální koření k těstovinám, gnocchi, může se plnit do lososa v papilotě nebo se natírá na zeleninové chlebíčky. Rozmazává se na pizzy, slané koláče, bruschetty, nebo se jím dochucují slané koláče. Toto pesto se dá variabilně použít! Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů. Energie: 171 kJ (41 kcal) Tuky: 3,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g Sacharidy: 2,2 g Z toho cukry: 2 g Bílkoviny: 0,7 g Sůl: 0,6 g...
Portfolio (37)
Francie, Aiguilhe
... masa, jehněčí (černá rasa z Velay), telecí z Velay a Forez, fin gras z Mézenc, vepřové z Haute-Loire. Telecí hlava, vepřové nohy, maouche lozérienne, auvergnatský hrnec, kuře v hrnci, telecí blanquette. Řada tradičních francouzských omáček, omáčka gribiche, omáčka meurette, omáčka ravigote, zelená omáčka, omáčka madeira, omáčka à la diable, aioli. Řada pestos s bylinkami, pesto z medvědího česneku, pesto z kopřivy. Sosse, omáčka, produkt z Francie, tradiční francouzská kuchyně vařená šéfkuchařem. Práce na zakázku.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play