Španělsko, Peligros
...Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg...
... salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sladký a pikantní chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, chistorra bílá a červená, červená longaniza, černá butifarra, blanquillo v střívku a v botiji, katalánská butifarra, vařený salchichón, pikantní a normální sobrasada ve střívku a v kelímcích, lomo embuchado, lomo s rozmarýnem s kůrkou, šunky... V současnosti jsme se rozhodli...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play