...Cukr
Dostupný po celý rok, mnoho typů a velikostí k dispozici na požádání.
- Možná předpověď na všechny naše produkty
- EUR palety / CHEP palety nebo ruční nakládání
- Ozdobení štítky v jakémkoli jazyce a přebalení za příplatek
- Celosvětová doprava
Pro podrobnou nabídku se prosím obraťte na náš tým specialistů - info@arufel.com
Těšíme se na vaši odpověď!
...Bílýcukr je krystalizovaný a čištěný sladidlo získané z cukrové třtiny nebo cukrové řepy. Je to nejběžněji používaný typ cukru v domácnostech a potravinářském průmyslu k oslazení a konzervaci potravin a nápojů. Chemicky je bílýcukr složen převážně ze sacharózy.
...Ponořte se do světa sladkosti s naším lahodným cukrem ochuceným bílou čokoládou. Dokonalé spojení mezi sladkostí francouzského nerafinovaného řepného cukru a krémovou bohatostí bílé čokolády. Tento vynikající cukr dodá vašim kulinářským výtvorům gurmánský nádech.
Charakteristiky:
- Původ cukru: Nerafinovaný francouzský řepný cukr.
- Aroma: Bílá čokoláda, pro bohatý a chutný zážitek.
- Barvivo...
...Sacharóza, také známá jako bílýcukr nebo stolní cukr, se získává z cukrové řepy nebo cukrové třtiny. Je to disacharid, který patří mezi jednoduché sacharidy.
Produkt se nachází ve formě bílých, homogenních, zrnitých krystalů bez hrudek nebo kusů a má charakteristickou sladkou vůni a chuť cukru. Sacharóza je snadno rozpustná ve vodě a může rychle rekristalizovat. Produkt nabízený společností Foodcom nepochází z geneticky modifikovaných rostlin.
..."Dodo Cukrus" Zlatý krystalový cukr jsou světle žluté krystaly, ideální do kávy, čaje, ovocných salátů a kaší. Jiskřivě zlatá barva, suchý a volně tekoucí cukr s jemnou máslovou chutí. Používá se jako náhrada za bílý rafinovaný cukr v čaji, cereáliích, stejně jako v džemu, marmeládě a výrobě vína. Také se používá při pečení dortů a sušenek. Ideální do kávy, čaje, ovocných salátů a kaše. Produkt je vyroben z cukrové šťávy přirozeným procesem, tj. bez chemikálií nebo přísad.
...Bílý krystalový cukr se získává z cukrové řepy. Proces začíná extrakcí sladkého džusu, který je poté čištěn, koncentrován a krystalizován. To umožňuje získat pravidelné a lesklé cukrové krystaly. Cukr, rafinovaný k odstranění nečistot, má jasně bílou barvu a čistou chuť, bez dozvuku. Jeho křupavá textura a krystaly střední až velké velikosti z něj činí vybranou ingredienci.
Původ: Ukrajina.
Balení: Sáčky: 1 kg a 2 kg / kraftové pytle: 5 kg, 10 kg, 25 kg / polyethylenové pytle: 40 kg a 50 kg. Paletizace: 750 kg až 1000 kg.
...Bílý třtinový cukr je krystalizovaný cukr, který byl rafinován. Rafinace má za cíl cukr bělit, odstranit nečistoty a eliminovat veškerou melasu. To má za následek snížení přítomnosti vitamínů a minerálů. Je tedy vhodné ho nepoužívat nadměrně a konzumovat v mírném množství kvůli jeho vysokému obsahu sacharózy. Má silnou sladivost a velmi jemnou chuť.
...Sirup z agáve je o 30 % sladší než cukr. Na druhou stranu vysoký obsah fruktózy a přítomnost glukózy způsobují, že má nižší glykemický index (15-30 GI) než bílýcukr (sacharóza). Jeho kalorická hodnota je však podobná. V 100 gramech najdeme přibližně 310 kalorií (1 lžíce má asi 50 kalorií). Po konzumaci sirupu se hladina glukózy v krvi nezvýší tolik jako při použití tradičního cukru.
Tento...
...Bílý rafinovaný třtinový cukr
Původ Brazílie
ICUMSA 45 ICUMSA index útlumu jednotky Metoda č. 10-1978
Obsah popela 0,04 % Maximálně podle hmotnosti
Vlhkost 0,04 % Maximálně podle hmotnosti
Magnetické částice 4 mg/kg
Rozpustnost 100 % SUCHÝ a volně tekoucí
Granulace Jemná standardní
Polarizace 99,80° Minimálně
Max AS 1 P.P.M.
Max OS 2 P.P.M.
Max CU 3 P.P.M.
Barva Jiskřivě bílá
Usazeniny ŽÁDNÉ
Radiace Normální bez přítomnosti cesia nebo jódu SO2: Certifikováno
SO2 70 MG/KG MAXIMÁLNĚ
Látka Pevná, krystal
Zápach Bez zápachu
Úroda Nedávná úroda...
...Bílý krystalický cukr, bez hrudek, skvrn a cizích nečistot. Cukr je sladký, bez cizího zápachu a chuti. Cukr po rozpuštění je průhledný, bez nerozpustného sedimentu, mechanických a jiných nečistot. NE GMO
Hmotnostní podíl vlhkosti: 0,08%
Barva v roztoku v jednotkách ICUMSA: 43,0
Hmotnostní podíl sacharózy, %: nejméně 99,82%...
...Nabízíme potravinářský produkt vyrobený krystalizací purifikovaného a filtrovaného sirupu získaného z cukrové řepy nebo cukrové třtiny, který je poté sušen a proséván, aby se vyprodukovaly nejpopulárnější stupně cukru. Je bílý a obsahuje 99,85 procenta sacharózy. Tento produkt může být označován jako jemný krystalický cukr nebo extra jemný krystalický cukr, v závislosti na tržní lokalitě.
... P.P. pytle","1. DESCRIPTION OF PRODUCT":"Popis produktu: Cukr pro lidskou spotřebu","2. TYPES":"Typy: Bílý rafinovaný cukr (ICUMSA 45), Bílý krystalový cukr (ICUMSA 100 - 150), Hnědý surový cukr (ICUMSA 600 - 1200)","7. LOADING FORMAT":"Formát nakládky: 20´ kontejner nebo kamion obsahující 24 a 25 MT produktu a hromadné nákladní lodě","9. DELIVERY CONDITIONS":"Dodací podmínky: FOR nebo CIF","8...
...Bílý krystalický cukr je vyráběn z cukrové řepy a je to krystalizovaný sacharóza ve formě jednotlivých krystalů, bez aromatických přísad.
Impulse Commodity Trading nabízí svým zákazníkům bílý krystalický cukr různých tříd – Extra, TS1, TS2 a TS3 v různém balení. Produkty jsou vyráběny v souladu s mezinárodními standardy. Surovina prochází vícestupňovou purifikací a neobsahuje cizí nečistoty, což...
...Jako cukr se vedle různých dalších druhů cukru označuje sladká, krystalická potravina, která se získává z rostlin.
Naše nabídka zahrnuje
Krystalový cukr EU kat. II
Práškový cukrBílý třtinový cukr
Třtinový cukr
Písek cukr...
...
– Šlehačkový sifon
Smíchejte smetanu, cukr a vanilkový extrakt v šlehačkovém sifonu. Celou směs energicky protřepejte, aby se vše dobře promíchalo. Jakmile získá příjemnou a jednotnou konzistenci, je čas přidat šlehačkovou patronu přes odpovídající otvor šlehačkového sifonu. A co teď? Je čas vytáhnout svůj oblíbený kousek dortu a přidat na něj lahodnou porci čerstvé a domácí šlehačky.
...ICUMSA: 45 RBU ICUMSA
Index atenuace jednotky Metoda # 10-1978
OBSAH POPÍLKŮ: 0,04% Maximálně podle hmotnosti
VLHKOST: 0,04% Maximálně podle hmotnosti
MAGNETICKÉ ČÁSTICE: mg/kg 4
ROZPUSTNOST: 100% SUCHÉ & Volně tekoucí
GRANULACE: Jemná Standard
POLARIZACE: 99,80º Minimálně
Max AS: 1 P.P.M.
Max OS: 2 P.P.M.
Max CU: 3 P.P.M.
BARVA: Jiskřivě bílá
SEDIMENTY: ŽÁDNÉ
SO: mg/kg 20
REDUKUJÍCÍ CUKR: 0,010% Maximálně v suché hmotě
RADIAČNÍ ZÁTĚŽ: Normální bez přítomnosti cesia nebo jódu SO2: Certifikováno
LÁTKY: Pevné, Krystal
ZÁPACH: Bez jakéhokoli zápachu...
...). Je běžně používán v různých odvětvích, včetně potravinářství, nápojového průmyslu, farmaceutik a kosmetiky, díky své konzistentní kvalitě, neutrální chuti a bílé barvě. ICUMSA 45 cukr je vyráběn z cukrové třtiny nebo cukrové řepy a prochází rozsáhlými rafinačními procesy, aby dosáhl vysoké úrovně čistoty, což ho činí vhodným pro širokou škálu aplikací.
Níže jsou uvedeny podrobné informace o našem produktu :-
"Spokojenost zákazníků je naší prioritou"
Název produktu:
Icumsa 45 cukr
Třída: A...
...Proponovaný cukr, který máme neustále v prodeji, je vyráběn z cukrové řepy a prochází všemi rafinačními procesy, aby nakonec mohl být na našich stolech.
Vysoce rafinovaný cukr je vhodný pro lidskou spotřebu a pro široké využití v potravinářství a nápojích.
V naší nabídce je pouze cukr třídy 1 - ICUMSA 45.
Balení:
big bag 1000 kg
sáček 50 kg polypropylen,
sáček 25 kg a 50 kg papírový.
...Zpracování a původ. Tento třtinový cukr je 100% přírodní cukr z Kolumbie. Třtinový cukr se vyrábí z cukrové třtiny. Šťáva z této cukrové třtiny se vaří, krystalizuje, mele na cukr a prosévá. U třtinového cukru chybí jeden krok v procesu výroby, protože není rafinován. Kromě tohoto hnědého/zlatého třtinového cukru existují i další různé druhy; bílý třtinový cukr a tmavě hnědý třtinový cukr. Barva...
Alldens Maskin & Krossmeks AB je společnost, která se od roku 2015 s oddaností věnuje mezinárodnímu obchodnímu průmyslu. Jsme společnost zaměřená na usnadnění fyzických komodit. I když se specializujeme na cukr, obchodujeme také s dalšími komoditami, jako jsou pšenice, mouka, krmivo pro zvířata, rýže a fazole. Společnost má sídlo ve Švédsku a máme mezinárodní partnery s kancelářemi v USA, Thaj...
...Krystalový CukrBílýcukr v kvalitách EG I a II
Cukr z Třtiny
Cukr z třtiny z různých částí světa jako surový třtinový cukr nebo bílýcukr
Další Cukry
Dextróza, Fruktóza...