Francie, Privas
...Marrons Glacés Entiers Sous Vide 484 - Balení: Krabice 11 kaštanů s víkem v hnědé barvě Marrons glacés sous vide lze uchovávat několik let, pokud není krabice otevřená. Hmotnost každého kaštanu je minimálně 23 g. Složení: kaštany, cukr, glukózový sirup, přírodní vanilková aroma Marrons glacés sous vide lze uchovávat několik let, pokud není krabice otevřená. Hmotnost každého kaštanu je minimálně 23 g. Složení: kaštany, cukr, glukózový sirup, přírodní vanilková aroma Kód: 484 Čistá hmotnost (g): 260 Hrubá hmotnost (g): 550 Cena bez DPH: 15,20 Cena s DPH: 18,18...
Portfolio (41)
Itálie, Montoro
...Likér na bázi kaštanů Balení po 24 lahvích 100 ml 17% obj. Ref:0501273 EAN:8034125102051...
Portfolio (21)
Francie, Bordeaux
... rezonuje bohatá minulost majetku a odráží se v historii regionu. Na slavné cestě, která po staletí spojuje Bordeaux a Toulouse, se zde dříve zastavovalo, aby se obuli koně. Toto dědictví přetrvává v názvu zámku i v vášni pro krásné gesto, která oživuje jeho současné majitele. Odrůdy: Merlot (51%), Cabernet Sauvignon (49%) Výrobce: Châteaux Castel v Castres-Gironde (33640) Formáty a balení: Láhev (75cl) - Karton po 6 - 2020...
Portfolio (93)
Itálie, MILANO
...Zpracování octa Balsamico di Modena IGP zachovává tradiční metodu a vyžaduje použití specifických hroznů (Trebbiano, Lambruschi Spergola a Berzemino) s dozráváním v malých sudech z různých dřevin, převážně z dubu, kaštanu, moruše, třešně a jalovce. BALENÍ PO 6 1 KS = EURO 5,20 1 PALET 180 BALENÍ PO 6 EXPIRACE 2024 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 20 PALET...
Portfolio (229)
Francie, Boissy Saint Leger
...ČOKOLÁDOVNA JANIN nabízí k prodeji ručně vyráběné kandované kaštany. Ručně vyráběné kandované kaštany. ČOKOLÁDOVNA JANIN vám doporučuje několik assortimentů kandovaných kaštanů připravených k ochutnání. Najděte naše produkty kandovaných kaštanů od společnosti JANIN: tradiční dárkové balení, balení kandovaných kaštanů, cukrářské krabičky a balíčky kandovaných kaštanů.
Portfolio (36)
Francie, Vernosc-Les-Annonay
...Specialista na zpracování kaštanů, CONCEPT FRUITS vám nabízí novou exkluzivní řadu přípravků na bázi kaštanů v praktickém a inovativním balení pro profesionály v gastronomii (cukráři, pekaři/cukráři, zmrzlináři, cukráři, čokoládníci, restauratéři, cateringové služby...). CONCEPT FRUITS speciálně vyvinul řadu nezbytných produktů pro úspěch vašich přípravků: Kaštanová pyré, Kaštanová pasta...
Portfolio (16)
Francie, Villeneuve Sur Lot
...Plastové pásky různých šířek se používají například k označování brambor, cibule, česneku a kaštanů. Jsou vyrobeny z HDPE, LDPE nebo laminovaného materiálu s PP.
Portfolio (15)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Díky jedinečné kombinaci aktivních látek má gel silný účinek na cévy, snižuje zarudnutí pleti, obnovuje mikrocirkulaci, rozpouští pavoučí žíly a vrací pleti hladkost, krásu a přirozenou barvu. Aktivní složky: extrakty: jírovec, ruscus, centella asiatica, hroznové listy, vrba, pohanka; hyaluronová kyselina Použití: ultrazvukové a mikroproudové terapie, iontoforéza, profesionální a domácí péče Doba trvanlivosti: 2 roky Balení: 30 ml, 100 ml, 200 ml...
Portfolio (83)
Bulharsko, Varna
Naše společnost je lídrem ve výrobě lískových oříšků v Bulharsku s 250 hektary lískových lesů. Hlavní činností je výroba, zpracování a export lískových oříšků a jejich produktů. --- Veškeré zpracování probíhá uvnitř společnosti týmem profesionálů, kteří vkládají velké úsilí, energii a znalosti do osobní kontroly každého kroku výrobního procesu, čímž zajišťují nadřazenou kvalitu našich produktů.
Portfolio (6)
Francie, Pont-De-Labeaume
...gelée z bio šafránu 230 g, hořčice se šafránem bio 200 g sirup ze šafránu bio 25 cl, mýdlo se šafránem a arganem 100 g, balení sušenek 130 g, pálenka z kaštanů 320 g, pálenka z kaštanů se šafránem 320 g 0,100 g šafránu v pestících do košíku z bambusu v přírodní barvě Hmotnost: 3000 g Rozměry: 35 × 20 × 15 cm...
Portfolio (28)
Francie, Faverolles-Sur-Cher
... nasycené mastné kyseliny 1.4 g Sacharidy 66.3 g z toho cukry 40.8 g Bílkoviny 4.7 g Sůl 0.2 g Datum minimální trvanlivosti 3 měsíce po výrobě. Charakteristika produktu Ručně vyráběný perníček, který není krájen, aby si zachoval svou vláčnost Delikátní chuť medu z kaštanů, pohanky a květin z regionu Centre Složení (med, mouky, vejce a máslo) sklizeno v Loiret-Chér. Zdroj vlákniny, nízký obsah tuku. Dokonce i forma je vyrobena v našem regionu Čistá hmotnost: 60g Balení: forma karton-fólie + proti etiketa Doba výroby: 15 dní...
Portfolio (28)
Francie, Ascain
...JABLOVÝ DŽUS Z BASKICKÝCH ODROD A MED Z BASKICKÝCH SVAHŮ "Sagar" jablko a "Eztia" med. Ideální na snídani, jako doplněk k sladkému dezertu nebo na kachním prsu. KLÍČOVÉ BODY Charakteristiky Jablový džus z odrůdy Anisa Sagarra (starobylá baskická odrůda) s 5 % medu z baskických svahů. Jedná se o med z vřesovišť a kaštanů. Balení Lahve o objemu 75 cL.
Portfolio (8)
Francie, Auros
...Ručně vyráběné produkty z Baskicka. Rodinná mlékárna se nachází v Espelette. 2 balení produktů Poháry v kartonu po 2x125g. Různé příchutě jsou: - Přírodní ovčí tvaroh - Přírodní kozí sýr - Přírodní ovčí sýr - Ovčí sýr „káva, třešeň, citron, vanilka“ Jednotlivé sklenice o objemu 140g s džemem Bio příchutě: - 100% bio ovčí džem z meruněk, medu - 100% bio ovčí džem z ostružin a borůvek Přírodní příchutě: - 100% ovčí džem z černé třešně - 100% ovčí džem z vanilky a kaštanu - 100% ovčí džem z borůvek a citronu - 100% ovčí džem z fíků a medu Poháry se znovu používají jako stolní sklenice.
Portfolio (31)
Řecko, Kozani
... balení ho chrání před znehodnocením a zachovává jeho antioxidační hodnotu, minerály a stopové prvky a všechny jeho chuťové charakteristiky. Med z dubu je považován za jeden z nejlepších medů v Řecku. V laboratoři Aristotelské univerzity v Thesalonikách vybrali 48 vzorků z borovice, dubu, vřesu, kaštanu a manuky, která si dokonce podmanila světový trh díky své biologické aktivitě.
Francie, La Chapelle Aubareil
Více než třicet let jsme řemeslní výrobci husích a kachních foie gras a také kaštanů v Dordogne. Naše konzervy jsou vyráběny na místě podle tradičních receptů z Périgordu. Naše konzervárna je malého rozsahu. Foie gras a hotová jídla (cassoulet, konfit, civet…) jsou připravována s péčí a jsou předmětem největší pozornosti po celou dobu výrobního procesu. Naše laboratoř splňuje evropské normy a HACCP. Hodnoty, které hájíme, jsou pohostinnost, gastronomie, tradice a kvalita.
Turecko, Aydin
ZPRACOVÁNÍ A BALENÍ SUŠENÝCH FÍKŮ ZPRACOVÁNÍ A BALENÍ KAŠTANŮ PLNĚNÍ OLIVOVÉHO OLEJE VÝROBA PESTILU VÝROBA LOKUMU A CUKROVINEK Z SUŠENÝCH FÍKŮ VÝROBA FÍKOVÉHO SIRUPU VÝROBA FÍKOVÉ MOUKY...
Portfolio (3)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play