...Marrons Glacés Entiers Sous Vide
484 - Balení: Krabice 11 kaštanů s víkem v hnědé barvě
Marrons glacés sous vide lze uchovávat několik let, pokud není krabice otevřená.
Hmotnost každého kaštanu je minimálně 23 g.
Složení: kaštany, cukr, glukózový sirup, přírodní vanilková aroma
Marrons glacés sous vide lze uchovávat několik let, pokud není krabice otevřená.
Hmotnost každého kaštanu je minimálně 23 g. Složení: kaštany, cukr, glukózový sirup, přírodní vanilková aroma
Kód: 484
Čistá hmotnost (g): 260
Hrubá hmotnost (g): 550
Cena bez DPH: 15,20
Cena s DPH: 18,18...
...ČOKOLÁDOVNA JANIN nabízí k prodeji ručně vyráběné kandované kaštany.
Ručně vyráběné kandované kaštany.
ČOKOLÁDOVNA JANIN vám doporučuje několik assortimentů kandovaných kaštanů připravených k ochutnání.
Najděte naše produkty kandovaných kaštanů od společnosti JANIN: tradiční dárkové balení, balení kandovaných kaštanů, cukrářské krabičky a balíčky kandovaných kaštanů.
... rezonuje bohatá minulost majetku a odráží se v historii regionu. Na slavné cestě, která po staletí spojuje Bordeaux a Toulouse, se zde dříve zastavovalo, aby se obuli koně. Toto dědictví přetrvává v názvu zámku i v vášni pro krásné gesto, která oživuje jeho současné majitele.
Odrůdy: Merlot (51%), Cabernet Sauvignon (49%)
Výrobce: Châteaux Castel v Castres-Gironde (33640)
Formáty a balení: Láhev (75cl) - Karton po 6 - 2020...
...Specialista na zpracování kaštanů, CONCEPT FRUITS vám nabízí novou exkluzivní řadu přípravků na bázi kaštanů v praktickém a inovativním balení pro profesionály v gastronomii (cukráři, pekaři/cukráři, zmrzlináři, cukráři, čokoládníci, restauratéři, cateringové služby...).
CONCEPT FRUITS speciálně vyvinul řadu nezbytných produktů pro úspěch vašich přípravků: Kaštanová pyré, Kaštanová pasta...
...Plastové pásky různých šířek se používají například k označování brambor, cibule, česneku a kaštanů. Jsou vyrobeny z HDPE, LDPE nebo laminovaného materiálu s PP.
...Díky jedinečné kombinaci aktivních látek má gel silný účinek na cévy, snižuje zarudnutí pleti, obnovuje mikrocirkulaci, rozpouští pavoučí žíly a vrací pleti hladkost, krásu a přirozenou barvu.
Aktivní složky: extrakty: jírovec, ruscus, centella asiatica, hroznové listy, vrba, pohanka; hyaluronová kyselina
Použití: ultrazvukové a mikroproudové terapie, iontoforéza, profesionální a domácí péče
Doba trvanlivosti: 2 roky
Balení: 30 ml, 100 ml, 200 ml...
... nasycené mastné kyseliny 1.4 g
Sacharidy 66.3 g
z toho cukry 40.8 g
Bílkoviny 4.7 g
Sůl 0.2 g
Datum minimální trvanlivosti 3 měsíce po výrobě.
Charakteristika produktu
Ručně vyráběný perníček, který není krájen, aby si zachoval svou vláčnost
Delikátní chuť medu z kaštanů, pohanky a květin z regionu Centre
Složení (med, mouky, vejce a máslo) sklizeno v Loiret-Chér.
Zdroj vlákniny, nízký obsah tuku.
Dokonce i forma je vyrobena v našem regionu
Čistá hmotnost: 60g
Balení: forma karton-fólie + proti etiketa
Doba výroby: 15 dní...
...JABLOVÝ DŽUS Z BASKICKÝCH ODROD A MED Z BASKICKÝCH SVAHŮ
"Sagar" jablko a "Eztia" med.
Ideální na snídani, jako doplněk k sladkému dezertu nebo na kachním prsu.
KLÍČOVÉ BODY
Charakteristiky
Jablový džus z odrůdy Anisa Sagarra (starobylá baskická odrůda) s 5 % medu z baskických svahů. Jedná se o med z vřesovišť a kaštanů.
Balení
Lahve o objemu 75 cL.
...Ručně vyráběné produkty z Baskicka. Rodinná mlékárna se nachází v Espelette. 2 balení produktů
Poháry v kartonu po 2x125g. Různé příchutě jsou:
- Přírodní ovčí tvaroh
- Přírodní kozí sýr
- Přírodní ovčí sýr
- Ovčí sýr „káva, třešeň, citron, vanilka“
Jednotlivé sklenice o objemu 140g s džemem
Bio příchutě:
- 100% bio ovčí džem z meruněk, medu
- 100% bio ovčí džem z ostružin a borůvek
Přírodní příchutě:
- 100% ovčí džem z černé třešně
- 100% ovčí džem z vanilky a kaštanu
- 100% ovčí džem z borůvek a citronu
- 100% ovčí džem z fíků a medu
Poháry se znovu používají jako stolní sklenice.
... balení ho chrání před znehodnocením a zachovává jeho antioxidační hodnotu, minerály a stopové prvky a všechny jeho chuťové charakteristiky.
Med z dubu je považován za jeden z nejlepších medů v Řecku.
V laboratoři Aristotelské univerzity v Thesalonikách vybrali 48 vzorků z borovice, dubu, vřesu, kaštanu a manuky, která si dokonce podmanila světový trh díky své biologické aktivitě.
Více než třicet let jsme řemeslní výrobci husích a kachních foie gras a také kaštanů v Dordogne. Naše konzervy jsou vyráběny na místě podle tradičních receptů z Périgordu. Naše konzervárna je malého rozsahu. Foie gras a hotová jídla (cassoulet, konfit, civet…) jsou připravována s péčí a jsou předmětem největší pozornosti po celou dobu výrobního procesu. Naše laboratoř splňuje evropské normy a HACCP. Hodnoty, které hájíme, jsou pohostinnost, gastronomie, tradice a kvalita.
ZPRACOVÁNÍ A BALENÍ SUŠENÝCH FÍKŮ
ZPRACOVÁNÍ A BALENÍKAŠTANŮ
PLNĚNÍ OLIVOVÉHO OLEJE
VÝROBA PESTILU
VÝROBA LOKUMU A CUKROVINEK Z SUŠENÝCH FÍKŮ
VÝROBA FÍKOVÉHO SIRUPU
VÝROBA FÍKOVÉ MOUKY...