Belgie, Rumst
...Podrobnosti o produktu KUCHYŇSKÝ NŮŽ ( 7″ – 18 cm ) Nejlepší pro krájení, sekání, kostičkování, mletí, julienne řezy, oddělování velkých kusů masa a dokonce i drcení česneku NŮŽ NA CHLEB ( 8″ – 20 cm ) Nejlepší pro krájení chleba bez jeho rozmačkání nebo roztržení NŮŽ NA ŘEZÁNÍ / KRÁJENÍ ( 8″ – 20 cm ) Nejlepší pro krájení kolem kostí masa, krájení pečeně, velkých kusů ryb nebo lososa...
Portfolio (228)
Belgie, Groot-Bijgaarden
...Ambachtové zpracování potravin: Profesionálové v oblasti zpracování potravin, kteří se zabývají řezáním masa a hledají pro to vhodný stroj, mají při nákupu průmyslových řezacích strojů různé argumenty. Ambachtová masná firma zpracovává jiné objemy než udržitelný producent masa, a proto klade na průmyslový stroj pro řezání masa, masných výrobků a dalších masných produktů jiné požadavky.
Portfolio (10)
Belgie, Herentals
...• delší nakládací zóna, automatické odstraňování • automatické vkládání obalů • zarovnání uzavřených obalů • potištěná fólie, LID smrštitelná fólie, vnitřní řez • dávkovací systémy pro různé produkty • stroj s dvojitou formou pro vyšší produkci (REEFLEX 250 VG) Maximální obal: 365 x 350 x H130 mm Rychlost: 6 - 12 cyklů / minutu Počet obalů na cyklus: 1 - 3 Aplikace: Plynové balení čerstvého masa, masných výrobků, ryb a rybích přípravků, zeleniny, těstovin, hotových jídel, ovocných salátů, sušeného ovoce, jemných salátů, polévek, omáček,...
Portfolio (44)
Belgie, Soumagne
...LA HALLE PAYSANNE je řeznictví/maso-uzenářství. Všechny kroky, od porážky až po prodej produktu, jsou pečlivě kontrolovány a splňují přísné hygienické normy. Maso také podléhá bakteriologickým kontrolám prováděným akreditovanou nezávislou laboratoří. Tento velmi krátký distribuční řetězec, bez zprostředkovatelů, zaručuje kvalitní produkt, chutné maso. Řezání se provádí přímo v řeznictví, stejně jako přípravy na bázi masa, La Halle Paysanne vám zaručuje produkty s extrémní čerstvostí.
Belgie, Ciney
Condroz Gibier se specializuje na zpracování, řezání a balení divoké zvěře. Nabízí různé druhy zvěře z regionu Valonsko, jako je srnčí, divočák, jelen, srnče... Condroz Gibier je především tvůrcem a ambasadorem Prvního Evropského označení pro Belgickou divokou zvěř s certifikovaným původem. Celý rok studia a výzkumu ve úzké spolupráci s Univerzitními fakultami v Gembloux a certifikačním službami Promag bylo zapotřebí k vypracování této nové normy kvality.
Belgie, Bruxelles
... společností Etablissements Allaert je další z našich priorit. Umožňuje totiž spotřebiteli, díky označení, identifikovat spojení mezi produktem a zvířetem, nebo skupinou zvířat, z nichž pochází, jatkami, kde bylo zvíře poraženo, a dílnou, ve které bylo zpracováno. Řezání a balení našich produktů se provádí na základě požadavku zákazníka a v souladu s pravidly bezpečnosti potravin. Kvalita je naším hlavním heslem, proto vybíráme naše produkty s největší pozorností.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play