Belgie, Liège
...NIGHT ORIENT MOCKTAIL SPRITZ 75 CL BEZ ALKOHOLU Překvapující hořká pomerančová chuť bez alkoholu! Originální Spritz byl údajně vynalezen rakouskými vojáky, kteří považovali italské víno za příliš alkoholické. Proto ho ředili perlivou vodou. Night Orient Spritz bez alkoholu nabízí hořkost a aroma podobné jeho alkoholovému protějšku. Je ještě příjemnější, protože téměř neobsahuje cukr! Vychutnejte si tento mocktail dobře vychlazený, ozdobený plátkem pomeranče, mezi přáteli nebo rodinou!
Portfolio (19)
Belgie, Enghien
...voda, organický třtinový cukr, organický ibišek, organická zázvorová šťáva, přírodní aroma.
Portfolio (5)
Belgie, Namur
...Ingredience: Ingredience: Cukr, kakao 25%, přírodní škrob, dextroza, sušené plnotučné mléko, aroma karamelu 0,8%, sůl, guarová guma [E412], xantanová guma [E415], přírodní karamel, vanilin. Alergeny: Může obsahovat stopy mléka, lepku, ořechů a přírodních siřičitanů kvůli přítomnosti v oblasti. Výběr: Sáček - 500 g Energie: 403 Kcal / 1704 Kj Nutriční hodnoty: Na 100g Tuky: 5,9g Z toho nasycené: 3,6g Sacharidy: 81,0g Z toho cukry: 57,9g Bílkoviny: 6,4g Sůl: 0,51g...
Portfolio (46)
Belgie, Ghislengien
...Ingredience : - Mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma vanilky) - Hydrogenované rostlinné oleje - Nugát (cukr, glukózový sirup, mandle, med, kakaové máslo, bramborový škrob, vaječný bílek, přírodní vanilkový extrakt) - Lískové ořechy - Může obsahovat stopy mléka, lepku, vajec, sóji a ořechů.
Naše firma je plně řemeslná a recepty zůstaly stejné po celá léta. Od roku 1890 se cukrárna, která se nachází v oblasti Liège, specializuje na výrobu vařeného cukru. Naše bonbóny se vaří na otevřeném ohni v měděných kotlích. Mícháme krystalový cukr s glukózou a vodou. Používáme suroviny a aroma nejvyšší kvality, abychom dosáhli bezkonkurenčních chutí. Kromě trhů, kterých se účastníme výhradně...
Belgie, Boortmeerbeek
... řemeslné pražení kávy. Tato odborná znalost byla v průběhu let vybudována, takže zaměstnanci přesně vědí, kdy je ten správný okamžik, aby pražení zastavili. Pak se aroma optimálně vyvíjí a zůstává zachováno, zatímco hořké chutě nemají šanci. Pomalu a řemeslně pražená káva také znamená, že zákazníci si musí vzít čas na její přípravu, že si udělají čas, aby si ji užili se svým společenstvím. Tak se každý...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play