Belgie, Wingene
... kolagenu začíná klesat. Snažíme se zvýšit příjem kolagenu pohodlným způsobem (prostřednictvím čokolády!) bez nutnosti pít vývar z kostí celý den. Kolagen přispívá k tvorbě kolagenu v těle a normálnímu fungování kostí a chrupavek, nehtů, pleti, tkání a mnoha, mnoha dalších! Kromě těchto „zdravotních marketingových frází“ je skutečným důvodem podpora naší jater (žlučníku). Glycin (33 % v kolagenu) je potřebný pro výrobu žluči. Žluč je detergent těla, který usnadňuje rozklad mastných kyselin a extrakci tukem rozpustných látek. Dostupné v: 200g, 400g, 600g sáčcích...
Portfolio (49)
Belgie, Gent
... kulinářskou prohlídku bez ochutnávky, a proto vás pozveme na specializovanou dílnu, kde si můžete párovat šampaňské a čokoládu. Kombinace, za kterou byste dali cokoliv! Naši kulinářskou prohlídku zakončíme v restauraci Comics Café, jedinečné místní restauraci. Zde budete večeřet v opravdovém muzeu a seznámíte se s několika světově proslulými belgickými kreslíři, zatímco si užijete ochutnávku piva a budete obsluhováni výběrem masa, belgického sýra, chleba a másla. Kontaktujte nás pro více informací o balíčcích teambuildingu přizpůsobených vašim potřebám. Kulinářský teambuilding...
Portfolio (49)
Belgie, Seneffe
...Čokoládový polev je součástí naší řady teplých polev. Skládá se z belgické hořké čokolády (10 %) a kakaového prášku (9 %), podle tradičního řemeslného receptu. Díky své specifické viskozitě můžete snadno vytvořit tenkou vrstvu s dokonalým a lesklým čokoládovým finišem. Je připraven k použití po ohřátí na 40-50 °C/104-122 °F (v závislosti na ideální viskozitě pro požadovanou aplikaci), bez přidání vody. Umožňuje kompletní pokrytí všech tvarů a může být použit pro mnoho aplikací, jako je dokonalé dokončení dortu nebo na namáčení ovoce.
Portfolio (9)
Belgie, Vinalmont
...Jedná se o koncentrovaný alkalický detergent, bez pěny, s vysokým obsahem aktivního chlóru. Produkt umožňuje důkladné čištění a dezinfekci vnitřku potravinových nádrží (přeprava mléka, šťávy, čokolády atd.).
Portfolio (100)
Belgie, Relegem
...cukru a čokolády. Všechny tyto dekorace, jedlé i nejedlé, vám umožňují ozdobit všechny vaše cukrářské výtvory při vašich událostech (svatby, křtiny, narozeniny, světské oslavy,…). „Položte třešničku na dort“ Druhá činnost firmy přímo vychází z té předchozí. Impressweet je personalizovaná služba tisku na čokoládu a zakázkové výroby. Vyberte si své tvary, barvy, svou čokoládu a proměňte své přání v realitu, kterou můžete konzumovat bez míry.
Portfolio (51)
Belgie, Bruxelles
Personalizovaná čokoláda a organizace návštěv dílny. Concept Chocolate se specializuje na personalizaci svých produktů, přičemž čokoládu používá jako komunikační nástroj. Vyřezávané figurky, pralinky tvarované podle vaší firmy, naše čokolády spojují grafiku s aroma. Výroba je zcela řemeslná a produkty jsou přírodní (bez barviv a konzervantů). Concept Chocolate spolupracuje s mnoha mezinárodními...
Belgie, Izegem
...), Přípravenou zeleninu (Když se řekne připravené pokrmy, samozřejmě se myslí na připravenou zeleninu), Zeleninové saláty, Studené mísy, Italské a španělské masové delikatesy, Sýr (Sýrové mísy, raclette, tvrdé, polotvrdé, měkké, modré, čerstvé, kozí nebo light sýry). Ale také omáčky, oleje a koření, tapas a pomazánky, těstoviny, sendviče a překvapení v chlebu, nápoje, káva a cukr, chléb, džemy a čokolády, sušenky, produkty bez cukru, mléčné výrobky a jogurty, ořechy, fíky, datle, sladkosti a nakonec různé.
Belgie, Zaventem
...Belgium's Best je společnost specializující se na čokolády, cukrovinky a mentolové výrobky. Dostupné produkty: čokolády (pralinky, truffles, tabulky, tyčinky, rolo rol, děkuji, čokoládové mince, dražé, čokoládové růže,…), mentol (perly, bonbóny, mentos, lízátka, žvýkačky, tic tac,…), cukrovinky (bonbóny, lízátka, cubredons, žvýkačky,…), sušenky (s nebo bez čokolády), chipsy, makronky, ořechy, energetické nápoje, sáčky cukru, čaj, popcorn, valentýnské, vánoční nebo velikonoční sladkosti.
Naše společnost byla založena v roce 1974, vyrábíme vysoce kvalitní čokolády, které obsahují pouze přírodní ingredience, bez GMO a přidaných olejů. Naše obchodní filozofie je založena na důvěryhodném, dlouhodobém vztahu se všemi našimi zákazníky. Spolupracujeme s vysoce kvalitními obchody po celém světě: 80 % naší produkce je určeno na export. Naše čokolády můžete najít v Mnichově, Londýně, Vídni, Tokiu, Paříži, New Yorku, Miami atd. Čokolády Charlemagne vám nabízejí jedinečný sortiment, vysoce kvalitní, s přírodní vanilkou. Navštivte naše internetové stránky pro všechny informace,...
Belgie, Tienen
... druhy produktů: Značky KC Chocolatier a Cachet vám nabízejí kvalitní tyčinky a tablety, stejně jako široký výběr pralinek. Sortiment Cachet Bez Přidaného Cukru je určen pro diabetiky a osoby se zdravotními problémy. Tak si může každý vychutnat jemnost čokolády. Díky našim produktům pod privátní značkou můžete kvalitu Kim’s Chocolates uvést pod svou vlastní značku.
Mistr řemesla belgického čokoládového výrobce, François Deremiens, vás vítá. Máme řešení na všech úrovních, abychom co nejlépe vyhověli potřebám podnikatelského sektoru. Jste velkoobchodník nebo distributor? Můžeme vám nabídnout partnerské řešení. Pokud si přejete, také přizpůsobíme vaše dárky (čokolády, obaly...). Pro více informací navštivte naše stránky. Rádi zdarma a bez závazků prozkoumáme vaši poptávku.
Belgie, Fosses-La-Ville
Čokoládovna Chantal Florent je útočištěm pro milovníky čokolády. Obchod vyrábí speciality chutnější než ty druhé na bázi čokolády Valprona (přírodní a bez konzervantů): více než 50 druhů pralinek, čokoládové dorty, čokoládou potažené ovoce, pomazánky... Ale také produkty z regionu. Můžete se zúčastnit workshopů na výrobu pralinek nebo jiných čokoládových specialit (pozvěte svůj personál, přátele, rodinu (minimálně 7 osob)). Čokoládovna také nabízí příležitostné kreace, jako jsou Svatý Mikuláš...
Belgie, Braine-l'Alleud
Online obchod s cukrovinkami: velikonoční bonbóny a čokolády, bonbóny a dorty na narozeniny, klasické bonbóny, kyselé bonbóny, gumové bonbóny, želé bonbóny, dražé bonbóny, lízátka, levné bonbóny, bonbóny ve tvaru zvířat, dort z bonbónů, svatební dorty a bonbóny, žvýkačky, marshmallows, čokoláda, bonbóny bez cukru, bonbóny z minulosti, přírodní bonbóny… Výrobci a značky našich bonbónů: Astra Sweet...
Belgie, Tournai
... obohacuje své recepty celou paletou chutí pocházejících z kakaa. Kvalita Desobry: suroviny pocházející převážně z Evropské unie, čokoláda 100% máslo z kakaa, sušenky bez umělých aromat, bez barviv, bez konzervantů, bez hydrogenovaných tuků. Kvalita Desobry vám zaručuje, že prodáváte nejlepší sušenky na trhu.
Belgie, Bornem
Vermeiren vyrábí speculaas ve všech jeho podobách: od proslulé speculoos pasty, přes bio speculoos, fairtrade speculoos a speculoos bez přidaného cukru, až po speculoos s kousky čokolády a speculoos s mandlí. Pro každého něco, ale vždy s lahodnou chutí řemeslného speculoosu, bez aromatických látek nebo konzervantů. Vermeiren zpracovává výhradně přírodní suroviny a bylinky ve svých speculoos...
Belgie, Alleur
Nabízíme vám širokou škálu různých produktů, včetně: chladicích skříní s nebo bez prosklených dveří, pozitivních nebo negativních, několika druhů chladicích pracovních stolů na pizzu nebo salát, velkého výběru ventilovaných pultů používaných k uchovávání ryb, zmrzlin, cukrářských výrobků a čokolády. Prodáváme také chladicí vitríny a barové pulty pro skladování a vystavování vašich plechovek Coca...
Belgie, Eeklo
Cavalier je belgická rodinná firma, která od svého vzniku v roce 1996 vyvíjí, vyrábí a distribuuje výhradně čokoládové produkty bez přidaného cukru. Cavalier se zaměřuje na milovníky čokolády, kteří chtějí nebo musí cukr vyhýbat, aby si mohli zdravěji vychutnat čokoládu, udržet si štíhlou linii nebo z lékařských důvodů, ale bez kompromisů v chuti. S použitím stévie jde Cavalier dokonce ještě o krok dál. Díky tomuto rostlinnému, chutnému a především zdravému sladidlu se čokoláda nyní ještě lépe hodí do vyváženého a rozmanitého stravovacího režimu a zdravého životního stylu.
Belgie, Mons
Le Tam Tam je koktejlový bar s exotickou dekorací. Usazeni v bambusových křeslech, zůstaňte v klidu, hudba je přítomná, ale nechává prostor pro konverzaci. Můžete si vychutnat vynikající koktejly, s alkoholem nebo bez, podávané ve velkých sklenicích zdobených ovocem. Můžete si také vybrat čerstvě vymačkanou šťávu. A mezi dvěma rozhovory, proč si nedopřát fondue z ovoce na namáčení do čokolády? Terasa je k dispozici za pěkného počasí.
Belgie, Manaihant-Battice
Společným jmenovatelem všech našich produktů je stálá a rovnoměrná kvalita. Všechny naše čokolády jsou vyrobeny ze 100% čistého kakaového másla a zaručujeme pro všechny naše produkty, bez výjimky, velmi vysokou čerstvost a bezchybné dodržování chutí. Zvláštní pozornost věnujeme harmonii chutí, aniž bychom kdy zkreslili ingredience. Shrnuto, jak zvenčí, tak zevnitř, vkládáme celé naše srdce a...
Belgie, Roeselare
... obsloužení V pekárně Ignace si můžete objednat až do dne před vyzvednutím. Chcete například kávové koláče v neděli? Do soboty večer bez problémů zpracujeme vaši objednávku. Velká objednávka? Pak bychom raději měli trochu více času: minimálně dva dny. Jen tak vám můžeme nabídnout tu nejvyšší kvalitu. Chutná záležitost Naše motto? Pečení je řemeslo! Proto již více než 30 let investujeme do kvalitních surovin, nejlepších strojů, nejvyšší hygieny a přátelské obsluhy.
Populární země pro tento vyhledávací výraz