Belgie, Bruxelles
...Celé slepice jsou perfektní volbou pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tyto slepice jsou pečlivě vybírány pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Jsou ideální pro pečení, grilování a dušení. Dostupné v různých velikostech, celá slepice jsou ideální pro profesionální i domácí kuchyně. Jejich praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální kuchař nebo amatérský kuchař, tyto celá slepice jsou nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
Portfolio (26)
Belgie, Fernelmont
Kooperativa Coprobel sdružuje 25 vášnivých chovatelů drůbeže, kteří více než 20 let chovají a prodávají výjimečně kvalitního, chutného, bio a spravedlivého kuřete z volného chovu, Coq des Prés. Kuře je nabízeno celé nebo porcované, čerstvé nebo mražené a v různých typech balení přizpůsobených požadavkům zákazníků. Kooperátoři také nabízejí své bio vejce, Œuf des Prés, a řadu bio konzerv v...
Portfolio (37)
Belgie, Tielt
Vervaeke-Belavi je nezávislá líheň v Západním Flandrech (Belgie), která dodává jednodenní kuřata na farmy na maso v Belgii, jižním Nizozemsku a severní Francii. Líheň má dlouholeté zkušenosti s chovem mateřských zvířat, výrobou líhnových vajec a líhnutím kuřat, které sahají tři generace zpět do roku 1931. Dodáváním kvalitních jednodenních kuřat pro pečená kuřata pozitivně přispíváme k výrobě bezpečného a zdravého drůbežího masa. A to za nejnižší náklady a eticky odpovědným způsobem.
Belgie, Kruishoutem
DE BIEST disponuje vlastními chovatelskými zařízeními pro matky, stejně jako vlastními rozmnožovacími podniky, kde se produkují vejce. Vlastní líheň splňuje nejpřísnější hygienické požadavky a má rozsáhlou síť moderních chovatelských zařízení rozprostřených po celé Belgii. Produkční řetězec DE BIEST je vázán na princip IKB, což zaručuje jejím zákazníkům dokonalou kontrolu a zpětnou sledovatelnost. DE BIEST prodává převážně vejce od hnědých a bílých nosných plemen, jednodenní kuřata hnědých a bílých nosných plemen, stejně jako nosné kuřice hnědých a bílých nosných plemen.
Belgie, Tielt
Vítejte v Broeierij David. Specializujeme se na výrobu jednodenních kuřat určených pro chovatele brojlerů. Produkujeme jednodenní kuřata plemen Ross a Cobb, podle přání zákazníka, chovatele brojlerů. Jednodenní kuřata dodáváme vlastními klimatizovanými nákladními vozy na drůbežářské farmy. Zde naši zkušení řidiči pomáhají zákazníkovi s vykládáním kuřat do stáje. Po dodání jsme vždy připraveni poskytnout další rady, pokud si to zákazník přeje.
Ptačí podnik, který začal v roce 1945 jako mobilní obchod s máslem a vejci, postupně se rozšířil o zvěřinu a drůbež a vyvinul se v jeden z největších specializovaných obchodů s drůbeží v regionu.
Belgie, Willebroek
Teker je plně specializován na výrobu kuřecích prsou. Naše 2 nové produkty: obalované kuře se žlutým kari a kuře s paprikou. Od roku 2010 se Teker otevírá evropskému trhu.
Belgie, Ravels
... pro maloobchod a velkoobchod, nebo jsou porcované pro další zpracování. Naše produkty z polévkového kuřete, včetně filetů a masa, jsou jako kuřecí produkt výjimečné díky výraznější chuti kuřete a pevnější struktuře. Tato vlastnost činí náš produkt jedinečným a poskytuje bezprecedentní možnosti použití a přidanou hodnotu při zpracování v existujících kuřecích receptech.
Belgie, Dendermonde
Cooreman kuřata, čerstvější už to být nemůže! S našimi dlouholetými zkušenostmi v oboru jste u Cooreman na správném místě. Porážíme a zpracováváme kuřata a kuřecí části. Zejména belgická kuřata porážíme přirozeným a halal způsobem. Naší cílovou skupinou jsou firmy, ale také rádi vítáme sdružení! Prodej jednotlivcům není možný. Prosíme, informujte nás včas, abychom vám mohli pomoci.
Belgie, Arendonk
Skupina Spoormans je specialistou v sektoru masného kuřete v rámci Skupiny AVEVE. Spoormans je dnes úspěšný v produkci a prodeji jednodenních kuřat prostřednictvím vlastního líhně, chovatelských a rozmnožovacích podniků a v prodeji kvalitních krmiv pro masná kuřata. Spoormans chce dále rozvíjet svou odbornost a nadále hrát vedoucí roli v sektoru masného kuřete.
Belgie, Bree
Pludis, distribuce drůbeže. Specializujeme se na porážku, porcování a zpracování drůbeže a králíků. Prodej širokého sortimentu čerstvě poražené zvěřiny a také prodej vajec.
Belgie, Sint-Eloois-Vijve
kuřecí kousky...
Belgie, Oudenaarde
Velkoobchod s masem.
Belgie, Roeselare
Zpracovatelská společnost na kuřata...
Belgie, Buggenhout
Artislach je průmyslový kuřecí jatka s oddělením pro porcování a vykosťování. Jozef Van den Steen je zakladatel a ředitel od roku 1964. Pod vedením rodiny Van den Steen se společnost stala významným hráčem na trhu ve svém oboru, kde jsou kvalita a služby důležité.
Belgie, Bertrix
Základem pro Ardenne Volaille SCRL je produkce vysoce kvalitního kuřecího masa, které především splňuje očekávání a požadavky našich zákazníků, ať už se jedná o chuť, sortiment zpracovaných produktů, dodržování dodacích lhůt a samozřejmě ceny. Tento úroveň kvality a neustálé úsilí o zlepšení lze dosáhnout pouze dokonalým ovládáním našich činností a výběrem našich partnerů na všech úrovních: krmení, chov kuřat, doprava mezi chovatelem a jatky, proces porážky, porcování, výroba, balení a obalování, doprava našich produktů k našim zákazníkům.
Belgie, Brasschaat
Dutch Food Experts byla založena v roce 2013. Jak název napovídá, naším hlavním oborem je potravinářství z Nizozemska. Kombinujeme dlouholeté zkušenosti v oboru s naší vlastní výrobou a intenzivní spoluprací s důvěryhodnými obchodními partnery. Díky tomu, že každý den jednáme podle výše uvedené filozofie, můžeme navazovat udržitelné vztahy s našimi obchodními partnery.
Belgie, Torhout
Od svého založení v roce 1933 se drůbežářský závod Lammens NV stal jedním z nejvýznamnějších jatek v drůbežím sektoru. Jak na národní, tak i daleko za hranicemi je rodinná firma Lammens NV považována za vedoucího partnera v oblasti kvality a sledovatelnosti v sektoru čerstvých a mražených drůbežích produktů.
Belgie, Nandrin
...Založena v červnu 2002 na podnět Oddělení živočišné výroby Veterinární fakulty Univerzity v Lutychu a soukromého sektoru, CoqArd SA se zaměřuje na živočišnou výrobu. Od konce prosince 2007 CoqArd SA převzala "Coq de Pêche". Tento výjimečný kuřecí produkt, chovaný na volném výběhu, také vykazuje vynikající poměr Omega3/Omega6 a je prodáván v Delhaize.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play