...Červená dárková krabička, svázaná saténovou stuhou a mašlí, obsahující assortimenty našich mléčných, bílých a hořkých čokolád, je vhodná pro svůj obsah. Najdete v ní jedinečné kousky lahodné belgické čokolády s náplněmi, díky měkkosti a intenzitě chutí vytváří dokonalou kombinaci a jedinečný zážitek.
Hořká čokoláda obsahuje minimálně 50 % kakaových pevných látek. Mléčná čokoláda obsahuje minimálně 33 % kakaových pevných látek a 14 % mléčných pevných látek. Bílá čokoláda obsahuje minimálně 26 % kakaových pevných látek a 22 % mléčných pevných látek.
...Jak nekombinovat tyto dvě belgické speciality, kterými jsou vafle a čokoláda?
Vafle si zachovává svou zlatou barvu a přidává tmavě hnědé posypky. Pro potěšení cítit při každém kousnutí chuť obyčejné vafle a chuť belgické čokolády.
... zmrzliny (kornouty nebo zmrzliny s bresilienne) nebo jako náplň či dokončení pro pralinky určené pro výrobce čokolády. Různé velikosti kousků jsou k dispozici, od 1-2 mm pro jemnou bresilienne po 2,5-4 mm pro standardní bresilienne.
V závislosti na aplikaci nebo požadavku se procento lískových ořechů v produktu může pohybovat od 20 do 70 %.
Specializujeme se na tvorbu a výrobu zakázkových výrobků. Jsme specialisté ve třech oblastech: vydavatelství (krabičky, knihy-objekty, sběratelské kousky, dětské knihy,... Hrajeme si s materiály a výřezy a proměňujeme knihu na luxusní objekt), balení (vyrábíme montované krabice pro prestižní sektory, jako jsou čokolády, papírenské zboží, šperky, parfémy, spodní prádlo,…) a papírenské zboží (notebooky, krabičky, adresáře, papírenské sety, zpracováváme papír ve všech jeho formách a hrajeme si s materiály, abychom vyvinuli originální a zakázkové výrobky).
Vermeiren vyrábí speculaas ve všech jeho podobách: od proslulé speculoos pasty, přes bio speculoos, fairtrade speculoos a speculoos bez přidaného cukru, až po speculoos s kouskyčokolády a speculoos s mandlí. Pro každého něco, ale vždy s lahodnou chutí řemeslného speculoosu, bez aromatických látek nebo konzervantů. Vermeiren zpracovává výhradně přírodní suroviny a bylinky ve svých speculoos...