...Malé
Seemerolle
Redondo
Rond z Gite
Magatello
Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko
Teploty skladování: Chlazené -1º/+2º a mražené -18º
Druh: Bovin
Kvalita: Hovězí vysoké kvality
Trvanlivost: Chlazené 120 dní / Mražené 18 měsíců
Plemeno: Angus / Hereford
Hmotnost na kus: 1,65 až 2,10 kg
Kalibr: Bez kalibru...
...{"Product":"Mraženéhovězí žaludky\n100% bez skvrn od krve, se žlutou kůží, Salmonella, vady, černé podložky a omyté, kusy od 500 gramů do 2 kg.\n\nBalení: 20 kg BQF nebo IQF netto hmotnost voskované kartony s polyethylenovým potahem.\nCena: US$/MT C&F Haiphong, Vietnam\nDodání: 40'fcl kontejner.\nCertifikace: Zdravotní osvědčení potvrzující, že je bez viru Salmonella atd., od vládního úřadu...
G H L GROUPE je velkoobchod s masem, který nabízí různé produkty jako maso (hovězí, vepřové, telecí, jehněčí) zpracované různými způsoby (krájené, mleté) a v různých formách (fondue, čerstvé, mražené). Společnost, známá také jako Jean Gotta, vlastní různé značky zakotvené v konkrétních projektech a přáních: l’Equilibrium (maso zpracované pro doplnění nedostatku omega 3), Bleue des Prés (krávy...
... například na irské nebo brazilské hovězí maso nebo různé vepřové výrobky. Ale nabízíme vám více než to. Každý měsíc představujeme nějaký neobvyklý druh zvířete, speciálně přizpůsobený pro gastronomii. Drůbeží produkty: specialita domu. Divoké maso: během sezóny lovu vám představíme rozmanitý výběr nejlepších druhů divokého masa. V naší nabídce najdete také mražené produkty.
...Až do dnešního dne jsou živí koně nakupováni a zpracováváni na základě doporučení zákazníka. Kromě toho je také dováženo čerstvé chlazené a mraženéhovězí maso z různých kontinentů a dodáváno zákazníkům v Evropě a mimo ni. Stručně řečeno, Chevideco poskytuje službu od "výrobce" po "spotřebitele". V budoucnu si Chevideco přeje úspěšně inovovat tím, že se ještě více zaměří na přání zákazníků...
Belgická skupina Sopraco patří mezi přední dodavatele masa v Evropě.
Skupina Sopraco dodává maso na míru pro velkoobchod, maloobchodní řetězce, řeznictví a gastronomii: telecí, hovězí, vepřové, kozí, zvěřinu a drůbež. Široký sortiment masných výrobků zahrnuje jak technické části, tak porcované, čerstvé, mražené, upravené nebo vařené maso, včetně balení v ochranné atmosféře.
Brugská mezinárodní masná tržnice je specialistou na vakuově balené a mražené kvalitní maso pro gastronomii a velkokuchyně. Také pro dodávky domů jste u nás na správném místě. Specializujeme se na hovězí, telecí, vepřové a jehněčí maso. Kromě toho nabízíme nejlepší poměr mezi hygienou, kvalitou, cenou a službami.
Derycker Daniël začal v roce 1972 jako velkoobchod s masem. V 90. letech byly do sortimentu přidány mražené rybí produkty. Derycker nabízí široký sortiment čerstvého masa: hovězí, vepřové, jehněčí, zvěřinu a drůbež, ale také mražené maso a mražené ryby: rybí filety, oloupané krevety, garnáty a scampi.