Belgie, Beringen
...Kostní hovězí maso se připravuje z dolní části přední nebo zadní nohy. Protože tento kus pochází z svalu, který je neustále používán k pohybu, obsahuje vysoké množství pojivové tkáně. Tato tkáň se při přípravě pomocí pomalých vlhkých metod vaření, jako je zapečení a dušení, rozpadá a dodává bohatou, plnou chuť a lahodnou želatinovou texturu.
Portfolio (189)
Belgie, Anderlecht
...Máme připravené zásoby pro mokře a suchě solené a nesolené hovězí kůže, oslí kůže, kozí kůže, králičí kůže, ovčí kůže atd. s nejlepšími - 100 % čistými oslími kůžemi. Suché solené oslí kůže Specifikace Materiál: Osel Vzor: Mokře solené, suché, modré Použití: Nábytek, oděvy, kabelky, boty, pohovky Tloušťka: 1,4 mm - 1,6 mm Velikost: 42 sq.ft Název: Suché solené oslí kůže...
Belgie, Bruxelles
Jsme obchodní společnost specializující se na export zemědělských, mražených a FMCG produktů (pleny, pásky,…). Jsme přítomní v Evropě a Africe. V průběhu let jsme výrazně rozšířili naši nabídku produktů a rozšířili naši distribuční síť k potěšení našich vážených zákazníků. Exportujeme do celé subsaharské Afriky s kontrolou od pole/factory (EU, Amerika,…) až po dodání do Afriky. S FAGOU máte zaruče...
Portfolio (26)
Belgie, Mouscron
Firma Devameat je specialistou na maso: mleté nebo připravené produkty, grilování, očištěné steaky, klobásy. V našem závodě je maso dávkováno a baleno. Fondue, gurmánské pokrmy nebo grilovací assortimenty jsou některé z našich připravených jídel.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play