Francie, Bernin
...AGAR BIO je vynikající gélifiant rostlinného původu (řasa), který lze použít samostatně a v malém množství jako náhradu za želatiny nebo pektiny ve vašich přípravách. Je ideální pro přípravu gelů nebo pěn, které jsou stabilní vůči teplu, kyselosti a enzymům exotického ovoce (ananas, papája, kiwi…). Může být také použit k texturování produktů (sekané, aspiky, teriny, flany, omáčky, polevy, glazury…), které jsou určeny k konzumaci studené nebo ohřáté. Jelikož není degradován enzymy mikroorganismů, AGAR BIO může také texturovat živé potraviny (mléčné výrobky, veganské sýry…).
Portfolio (8)
Německo, Wörrstadt
...Jednoduše „moře“ od nejlepšího Lecker’s Bio želírovacího prostředku z mořských řas je zvlášť vhodný pro přípravu želé, krémů, džemů a dortů, ale také pro slané pokrmy jako jsou aspikové želé. Veganská alternativa k želatině! Je přitom bez chuti, bez konzervačních látek a čistě rostlinného původu. Složení: Agar Agar* *=z kontrolovaného ekologického zemědělství Alergeny: žádné obsaženy Vegetariánské: Ano Veganské: Ano...
Portfolio (41)
Francie, Ducy-Sainte-Marguerite
...Naše jablečné želé se získává extrakcí šťávy z našich bio jablek, následovanou jednoduchým vařením. Pektin, který se přirozeně vyskytuje ve fruitech, umožňuje produktu zgelovat. Agar-agar také zvyšuje účinnost pektinu. Naše želé jsou balena ve sklenicích o objemu 310g. Hrubá hmotnost: 535g / 1,18lb Hmotnost kartonu s 12 kusy: 6,5kg / 14,33lb...
Portfolio (57)
Francie, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Ne, ne a ne! Garantujeme vám, že v této krásné sklenici nejsou žádná masa, pouze kvalitní rostlinné ingredience a směs hub s jemnou intenzitou. Zavřete oči, jste uprostřed lesního podrostu. INGREDIENCE: kokosový olej (35%), voda, sójové bílkoviny, bio pivovarské kvasnice, houby, hořčice, řepkový olej, sůl, agar-agar, bio chia mouka, bio tamari, černý pepř, xeres ocet, koření, česnek, rajčatový koncentrát, ječmenné miso, cibule.
Portfolio (7)
Německo, Hamburg
... můžete použít téměř ve všech receptech, kde potřebujete gelující složku. Použití: Bio Agar-Agar je rozpustný ve teplé vodě. Úplného rozpuštění dosáhnete, když necháte bio Agar-Agar 2-5 minut vařit při cca 80 stupních za stálého míchání. Při chlazení vzniká želatinová konzistence. Protože bio Agar-Agar váže každou tekutinu jinak, měli byste provést malé želírovací zkoušky, když zkoušíte nový...
Francie, Pont-De-Labeaume
...Z vysoce kvalitního šafránu vzniká želé, které překvapí na sýrech. Jako finální úprava na mase, jako je kachní prsa, zvýrazňuje chuť, aniž by ji přehlušilo. Také se hodí k krémovým nebo mléčným dezertům: rýžový koláč, tvaroh… Vizuelně je to velmi krásný produkt, protože stigma zůstávají v želé v suspendovaném stavu. Složení: bio třtinový cukr, citronová šťáva, stigma šafránu, agar-agar. Skladování: 3 roky. Sklenice o objemu 215 g.
Portfolio (28)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play