Francie, Avignon
...Bohaté na rostlinné bílkoviny, bez přísad a zaručeně bez GMO, naše bio rostlinné mleté maso je vyrobeno z bio sóji "vyrobené ve Francii". Tento produkt, pocházející z inovativního výrobního procesu, dodává rostlinnému mletému masu měkkou texturu i po vaření při vysokých teplotách. Jeho specifický proces umožňuje snížit obsah isoflavonů, které se přirozeně v sóje vyskytují. Sója z ekologického zemědělství: 2,9% (Voda: 97,1%) Celková energetická hodnota: 115 Kcal 482 kJ Vláknina: 6,5 g Bílkoviny: 15,8 g Sůl: 0,7 g...
Portfolio (105)
Itálie, Milano
Vítejte ve světě Pharsmart, renomované farmaceutické společnosti se sídlem v Miláně, pulsujícím srdci italské inovace. Jsme hrdí na to, že můžeme představit širokou škálu produktů pro péči o tělo, které jsou výsledkem zkušeností a vášně našich zakladatelů. Naší misí je reagovat na potřeby mezinárodních trhů a nabízet vysoce kvalitní produkty, které ztělesňují podstatu italského řemesla. Pharsmart...
Portfolio (84)
Belgie, Bruxelles
...Organický certifikovaný mražený sušený prášek z aceroly se získává z acerola pyré, které bylo podrobeno zmrazení a mraženému sušení podle GMP. Neobsahuje alkohol, konzervanty, ozařování ani fermentaci. Naše mražené sušené produkty nemohou mít lepší nutriční profil, protože si zachovávají přibližně 99 % svých vlastností. Výhody: * Antioxidantní aktivita (vysoký ORAC) * Prevence chřipky a...
Portfolio (23)
Německo, Gelsenkirchen
...% přední čtvrtě + 40% zadní čtvrtě) 98% VL - Přední čtvrtě 93% VL - Přední čtvrtě 98% VL - Zadní čtvrtě 4 kusy 93% VL - Zadní čtvrtě 4 kusy 98% VL Zpracované mražené hovězí maso Typ: Buvolí hovězí maso Styl: Mražené Proces zmrazení: BQF Vlastnost: Bez kostí Část: Všechny části Typ produktu: Červené maso Teplota zmrazení: - Zmraženo na: minus 40 stupňů Celsia - Skladováno na: minus 20 stupňů Celsia.
Portfolio (10)
Německo, Frankfurt Am Main
...Ve 3 praktických velikostech. Ve všech našich designech skladem. Také na přání možné individualizovat. Wildwax tkanina chrání potraviny jako druhá miska, umožňuje potravinám dýchat a déle vydržet. V ochranné vrstvě z bio-bavlny a antibakteriálního bio-včelího vosku zůstává vaše jídlo déle čerstvé, křupavé a zdravé. Pro uchování čerstvosti, zmrazení, zakrytí a přenášení. Znovu a znovu. Mini...
Portfolio (7)
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...Složení: rychle zmrazené divoké červené borůvky a brusinky, pěstované bez chemických hnojiv a pesticidů. Neobsahuje konzervační látky ani umělé přísady. Bio. Hotový produkt. Před konzumací čerstvého rozmrazte při pokojové teplotě. Opětovné zmrazení není povoleno. Čistá hmotnost: 300 g Nutriční hodnoty na 100 g: bílkoviny – 0,5 g, sacharidy – 10 g, tuky – 0 g Energetická hodnota na 100 g: 190 kJ / 45 kcal Skladujte při teplotě minus 15–18 ºC, relativní vlhkost 95 %. Doba trvanlivosti: 18 měsíců od data výroby. Datum výroby je uvedeno na obalu.
Portfolio (9)
Itálie, San Fermo Della Battaglia
... těchto produktů, které - jako mozzarella - rychle podléhají zkáze vlivem působení mléčných kultur, chladící řetězec zajišťuje jejich integritu a dokonalé uchování až dvanáct měsíců. Pohoda, zdraví a respekt k přírodě - společnost je certifikována pro výrobu bio mozzarelly.
Německo, Klein Meckelsen
... zmrazení je zaručena zvláštní kvalita a trvanlivost až jeden rok. Kromě širokého standardního sortimentu jsou také vyvíjeny speciální produkty pro zákazníky, které jsou následně zpracovávány a baleny podle specifikací a designu zákazníka. Díky inovativnímu a certifikovanému uzenářskému procesu je zabráněno tomu, aby ryba byla zatížena škodlivinami, jako jsou dehet, popel nebo benzo(a)pyreny. K tomu lze ušetřit přibližně 80 % emisí CO2 ve srovnání s klasickými uzenářskými metodami.
Francie, Flagey
... pasterizace a následného zmrazení, její přípravky neobsahují konzervanty. Agrodoubs je certifikován na úrovni IFS a vyvíjí bio receptury. Borůvkové nebo karamelové náplně pro cukráře, směsi na citronové nebo čokoládové koláče, crème brûlée nebo patisserie jsou některé z specialit závodu postaveného ve vesnici Flagey. AGRODOUBS se zaměřil na pasterizované, mražené a vyvážené produkty vyrobené ve Francii...