...Biscotti bez lepku, voňavé a aromatické, bez laktózy a vajec. Připravené z těsta na bázi rýžové mouky, kukuřičného škrobu a cukru s přídavkem rostlinných vláken. Perfektní v každou denní dobu, bez alergenů a s plnou chutí.
Dostupné v praktických porcích po 38g a v baleních po 150g.
...Mandlové těsto je jedním ze symbolů sicilské cukrářské tradice, rozšířené v různých formách a konzistencích po celé Ostrově: každý typ je vynikající, lákavý jako třešně, protože jeden táhne druhého. Jsou to mandlové cukrovinky, na Sicílii je nazýváme 'mandlové těsto': v variantách: Mandlové, Pomerančové, Citrónové a Pistáciové.
...Sušenka z křehkého těsta s měkkým vnitřkem plněná třešňovým a kyselým třešňovým džemem, glazovaná na povrchu. Je to sušenka, kterou lze konzumovat kdykoliv, a její hmotnost se pohybuje od 40 g do 400 g.