Francie, Malataverne
...Ruční výroba, náš alpský koláč je plněný džemem a pokrytý mřížkou z těsta. Podávané teplé nebo studené, tyto koláče lze vychutnat na konci jídla, k snídani, s kávou nebo jako svačinu.
Portfolio (188)
Sudem Pastacılık je firma se sídlem v Antalyi/Turecku, která od roku 2006 vyrábí vysoce kvalitní produkty a vyváží je do Evropy a dalších zemí. Od včerejška do dneška vyrábíme ručně vyráběné pekárenské výrobky a speciální dezerty s využitím tradičních receptů a vysoce kvalitních surovin. Mezi naše speciality patří směsi na chléb, směsi na koláče a dorty, prášek na šlehání, práškový krém na dorty, ...
Portfolio (194)
Francie, Flagey
... pasterizace a následného zmrazení, její přípravky neobsahují konzervanty. Agrodoubs je certifikován na úrovni IFS a vyvíjí bio receptury. Borůvkové nebo karamelové náplně pro cukráře, směsi na citronové nebo čokoládové koláče, crème brûlée nebo patisserie jsou některé z specialit závodu postaveného ve vesnici Flagey. AGRODOUBS se zaměřil na pasterizované, mražené a vyvážené produkty vyrobené ve Francii...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play