Španělsko, Montcada i Reixac-Barcelona
Od svých počátků se Max Zander vyznačuje kvalitou svých produktů, které jsou vyráběny ručně v původním německém stylu. Od roku 1968 pokračujeme v úsilí udržovat stejnou kvalitu, která nám získala vaši důvěru. V Max Zander podrobujeme naše produkty přísnému systému řízení kvality a bezpečnosti potravin, od výběru čerstvých surovin a prvotřídních ingrediencí až po hotový výrobek, s cílem zajistit,...
Portfolio (28)
Španělsko, Granollers
...Vepřové střeva. Dostupná v flexibilních nebo pevných obalech, s nebo bez dělicích přepážek. Jsou ideální pro klobásy: Chorizos, fuet, vařená butifarra. VELIKOSTI: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Portfolio (6)
Španělsko, Peligros
...Směs aditiv, koření a dochucovadel pro výrobu tepelně zpracovaného masného výrobku nazývaného "Butifarra blanca (vařená)" nebo "Salchicha blanca (vařená)". Formát: sáček 5 kg...
...Jedlé, pro cabano, vařená a uzená chorizo, polouzená (frankfurti a hot dogy, strasburské klobásy; cervelas; černá nebo bílá butifarra), s jemným kousnutím jako má přírodní střevo.
Odpovídající produkty
Pokročilé Horké
Pokročilé Horké
Další produkty
Pokročilý
Pokročilý
Španělsko, Riudellots De La Selva
... referencí pocházejících z hovězího, vepřového, ovčího a kozího masa, jako jsou: * Hovězí: kalibrovaný steak, entrecôte, líčka, svíčková, ocas, ossobuco,... * Vepřové: hřbet krájený na 5 mm, střed žebírka, koleno, tajemství... * Ovčí a kozí: krájené kotlety, plece,... * Zpracované: 100% hovězí hamburgery, masové kuličky, mleté maso, butifarra,... * Konfitované (4. generace): vepřová líčka, vepřové koleno, hovězí žebra, vepřová žebra, vepřové nožičky,...
Španělsko, Figueres
El Graner je řeznictví s více než 20letou zkušeností, nacházející se v Alt Empordà, s provozovnami ve Vilafantu a Figueres, a s vlastní výrobou, kde vyrábíme naše uzeniny zcela ručně. Disponujeme dvěma řadami uzenin: vařené a sušené. Fuet, klobása, slanina, hřbet, krůta, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... všechny tyto produkty jsou vyráběny s velkou láskou ručně v naší výrobně. Také nabízíme balíčky uzenin, abyste si mohli vychutnat naše produkty v zvláštních obdobích, jako je Vánoce, nebo pro originální firemní dárky.
... salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sladký a pikantní chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, chistorra bílá a červená, červená longaniza, černá butifarra, blanquillo v střívku a v botiji, katalánská butifarra, vařený salchichón, pikantní a normální sobrasada ve střívku a v kelímcích, lomo embuchado, lomo s rozmarýnem s kůrkou, šunky... V současnosti jsme se rozhodli...
Španělsko, Sevilla
...Olivový olej je základní a charakteristickou složkou středomořské diety. Pochází z andaluské půdy, jeho použití je převážně kulinární a velmi prospěšné pro zdraví. Také máme další produkty, jako jsou: - Víno - bílé, červené nebo růžové - Chacina - Ibérské chaciny jsou konzervované, marinované nebo uzené maso. Mezi nejznámější patří chorizo, salchichón, caña de lomo a další uzeniny jako butifarra, morcón nebo maso mechada. - Sýry - Cabrales, Payoyo, Boffard nebo manchego...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play