Francie, Montelimar
...Pasta z mandlí a čokolády s montélimarským nugátem je jemná směs našich pražených mandlí a montélimarského nugátu. Autenticita nugátu se mísí s lahodností čokolády a mandlí, čímž vytváří hladký a chutný dezert. Bez palmového oleje je naše pasta skutečným potěšením. Rozmazávejte bez míry!
Portfolio (154)
Francie, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE přetváří klasiku čokoládových cukrovinek po bastijském způsobu. Je to celá Korsika v čokoládových lahůdkách: jemné spojení pokladů z Ostrova krásy a kvalitní čokolády, prostřednictvím medu, citrusů, lískových oříšků, pokladů maquis a ikonických Canistrelli, které vracejí do vzpomínek na dětství a slibují překvapivé a jedinečné chuťové zážitky. Před několika lety sestry Giammert...
Portfolio (97)
...Hela chléb topping sůl a pepř, pikantní a kyselý v 5 kg kbelíku. Chléb topping S&P dodává vašemu produktu klasický, chutný nádech. Zvlášť lesklý a křupavý povrch vytváří marináda na bázi oleje, která okamžitě upoutá pozornost vašich zákazníků. Speciálně pro pekárenské výrobky jsme pro vás vyvinuli další tekuté koření. Rozlišujeme mezi marinádami na chléb a toppingy na chléb. Marinády na chléb...
Portfolio (91)
Francie, Lamothe-Montravel
...Objevte jemnost karamelu s mořskou solí, který navrhla a vytvořila Délicatisserie, cukrárna nejlepší šéfkuchařky na světě Niny Métayer. Skvělé na mazání, do jogurtu / tvarohu, nebo jako cenný a velmi chutný spojenec pro vaše dezerty.
Portfolio (4)