Německo, Heidelberg
...Opražená cibule ve formě kousků má pečenou chuť a křupavou texturu, ideální pro zvýraznění chuti burgerů, salátů a zapečených pokrmů. Přidává slanou, karamelizovanou cibulovou chuť do různých jídel.
Portfolio (74)
Maďarsko, Budapest
...Fermentované a zpracované okurky Fermentované a zpracované okurky vytvářejí chutné saláty, svačiny, přílohy a polevy. Jsou nízkotučné, čerstvé a snadno se skladují. V Egyptě a na Blízkém východě je torsi – směs zeleninových okurek – každodenní přílohou k snídani, obědu a večeři. Nejčastěji konzumované jsou nakládané ředkvičky, řepky, mrkev, okurka, cibule a chili, spolu s květákem, olivami a...
Portfolio (55)
...Koření smíchané podle specifikací zákazníků. 8 standardních směsí k dispozici Tekuté koření (na polévky, omáčky a saláty) Koření na hnědý koláč: Klasický německý Braunkuchen Koření na stollen: Slavným "Dresdner Stollen" Koření na speculoos: Klasické německé koření Koření na medový koláč: Klasické německé koření Koření na Helgoland: Klasické německé koření Koření na perník: Klasické německé vánoční koření Česnek: tekutý, zejména na saláty, extrémně koncentrovaná esencia Cibule: tekutá, zejména na saláty, extrémně koncentrovaná esencia Bylinky na salát: Na salát...
Portfolio (10)
...Malé béžovo-hnědé kousky cibule / granulát (1-3 mm) bez přidání tuku opražené Univerzální koření Hotové jemně nakrájené cibule s nádhernou pečenou vůní! Toto koření je opravdu univerzálně použitelné a dodává silným pokrmům potřebnou chuť. I u jemných jídel, jako jsou ryby, mořské plody, saláty a omáčky, cibule podává to nejlepší a to bez nepříjemných slz při krájení. Bio cibule opražená je opražena bez tuku, a proto zůstává lehká a snadno se zpracovává v pokrmech. Aby se aroma co nejlépe využilo, měly by se opražené cibule přidávat až na konci vaření nebo posypat hotovým pokrmem.
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kytice vonných bylin a koření, které tvoří dochucení pro saláty, učiní salát pikantnějším a voňavějším. Ingredience Mořská sůl, sušená rajčata, sušený česnek, sušené cibule, pálivé chili papričky, rozmarýn, tymián, saturejka, bazalka, libeček, estragon Použití Použijte k přípravě salátů, předkrmů, polévek, druhých obědových jídel. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 23,0 Tuky (g / 100g)… 2,0 Sacharidy (g / 100g)… 6,0 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 130...
Portfolio (178)
Německo, Stegaurach
...Klasika fingerfood pro velké i malé. formované, obalované, smažené křupavý obal a šťavnaté na skus lehce kořeněná umami chuť (masitá) Profesionální tip: Jako fingerfood nebo na svačinu s dipy, nebo jako topping na saláty či do wrapů. Složení Voda, 20 % obal (rýžová mouka, škrob, cizrnová mouka, kukuřičná mouka, voda), 7 % texturovaný hráškový protein (hrášký protein, hrášková mouka), 5 % izolát...
Portfolio (8)
Francie, Compiègne
...Kadence: 40p/min Film: Quatro Pack. Čerstvé ovoce a zelenina: brambory, citrony, růžičková kapusta, rajčata, cibule. Připravené ovoce a zelenina: připravené brambory, hranolky, připravená zelenina, míchané saláty, nakrájená cibule. Obecné potraviny: bonbóny, atd., pečivo, krevety, slávky, ořechy, arašídy, atd. Nejídlo: šrouby, matice,… Vertikální balicí stroj, který plní a formuje sáčky...
Portfolio (59)
Francie, Ham
...bramborové pokrmy, čerstvou zeleninu nebo saláty. Zvyšují chuť vašich pokrmů a dodávají jim nádech svěžesti. Naše paillettes z libečku pocházejí z naší ekologické kultury, bez přísad a konzervantů, aby zajistily přirozený a chutný kulinářský zážitek. Nápad na recept: Salát z brambor s libečkem Ingredience: 500 g brambor (podle vašeho výběru), vařených a nakrájených na kostky 2 lžíce paillettes z libečku 1 červená cibule, jemně nakrájená Reference: AR803749 Ean13: 3760306803749...
Portfolio (127)
Itálie, Borgo Veneto Pd
... na plátky. - Lilky: Odloupané a připravené na kostky 10x10 mm nebo na plátky. - Kapusta: Připravená ve stylu julienne, ideální pro saláty a přílohy. - Radicchio: Nakrájený nebo na julienne, ideální pro barevné a chutné pokrmy. - Bílá cibule: Oloupaná nebo na kostky 10x10 mm, nezbytná pro každou kuchyni. La Fattoria del Sole se zavazuje udržovat vysoké standardy kvality a čerstvosti, respektujíc zemi a tradice, které nás učinily tím, čím jsme dnes. Objevte autentické chutě naší země!
Portfolio (9)
Francie, Rungis Cedex
HALLES TROTTEMANT RUNGIS: specialista na komerční stravování a vysoce kvalitní pohostinství. Všechny destinace. Generalista v ovoci, generalista v zelenině, letní ovoce (peckoviny, hrozny), bobulovité ovoce, citrusy, jablka a hrušky, brambory, česnek, cibule, šalotky. Naše produkty: chřest, divoké houby, bobulovité ovoce, ovocné koše, bylinky a malé saláty, kytice zeleniny, asijské, exotické produkty, staré odrůdy citrusů, jablka, hrušky, peckovité ovoce, indické produkty. Můžete nás kontaktovat telefonicky na čísle 01 46 87 41 19 nebo faxem na čísle 01 46 87 65 13.
...granátová jablka, kdoule, jablka, melouny, vodní melouny) a zeleninu (rajčata, papriky, okurky, pór, cukety, lilek, brokolice, mrkev, špenát, petržel, saláty, zelí, fazole, cibule, česnek, brambory). Jsme odhodláni poskytovat chutné a zdravé čerstvé produkty. Máme chladicí skladovací zařízení, abychom mohli dodávat po delší období. Také máme schopnost dodávat z různých regionů Turecka, abychom zajistili nejvyšší kvalitu ovoce a zeleniny v závislosti na sezónnosti. Naše motto je naslouchat a chápat priority zákazníků a jednat podle toho. S pozdravem...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play