Francie, Estillac
...Infuze Stevia ve volném balení nebo v sáčcích nabízejí zdravou a bezkalorickou alternativu umělých sladidel, ideální pro ty, kteří chtějí snížit svou spotřebu cukru, a přitom si vychutnat přirozenou sladkost. Objevte přirozenou sladkost 100% koncentrované infuze stévie a proměňte své nápoje a recepty s tímto zdravým, bio a přírodním produktem.
Portfolio (5)
Itálie, Castel Volturno
Belgie, Wingene
... přispěje k syntéze glykogenu, zatímco Myoinositol zvyšuje příjem glukózy (inzulinová citlivost). Nezáleží nám na tom, zda spalujete především glukózu nebo především ketony. Pokud nejste inzulinově citliví, nebudete mít prospěch z dlouhověkosti. Inca’cao podporuje metabolickou flexibilitu se zaměřením na inzulinovou citlivost. Inositol se podílí na opravě DNA, je složkou buněčné membrány, reguluje metabolismus a energetický výdej buněk. Dostupné v: 50g sáčcích...
Portfolio (49)
...Kultovní produkt Ahoj-Brause pro skvěle perlivý a svěží nápoj nebo čistě jako osvěžující kyselý zážitek. V čtyřech klasických příchutích: lesní jahoda, malina, pomeranč a citron, perlí tento prášek již po generace. Balené v bílých papírových reklamních sáčcích. Produkt ID:110105310 Základní množství:100.0000 Jednotka:ks Min. objednací množství:10000 ks Expres:Ano Formát:cca 75 x 60 mm Chuť:Lesní...
Portfolio (162)
Turecko, Ankara
... mm přenášen na část hrdla a polštáře stroje, přičemž je rozdělen na 5 stejných částí. Z této části papíry procházejí kanály na polštáři a jsou navinuty kolem trubek pro přenos krystalového cukru. Tyto navinuté papíry jsou vertikálně přilepeny na zadní straně pomocí odporů umístěných ve vertikální čelisti tvaru A+A na stranách. Po operaci lepení provedené pomocí vertikální čelisti je krystalový práškový cukr v zásobníku...
Portfolio (10)
Itálie, Acerra
...MLÉKA, OŘECHŮ, SÍRY. BEZ LEPKU. NUTRIČNÍ INFORMACE (průměrné hodnoty na 100 g)  ENERGIE 1700 kJ / 400 kcal  TUKY < 0 g   z toho nasycené mastné kyseliny 0 g  SACHARIDY 100 g   z toho cukry 97 g  BÍLKOVINY 0 g  SŮL 0,08 g Poznámka: Kapsle Caffè Cortese kompatibilní s Dolce Gusto jsou baleny v sáčcích obsahujících 10 kapslí. ROZPUSTNÝ V: MOJITO...
Portfolio (61)
Itálie, San Pietro Clarenza
... restaurací, barech, čajovnách atd.) nebo v elegantních obalech k vystavení na policích nebo v koutcích. Ingredience: Sicilské mandle, cukr, Med z Etny (pomerančový květ) vaječný bílek (přirozený, neliofilizovaný) Pistácie, čokoláda / Vanilka...
Portfolio (8)
Spojené království, Keighley
... madagaskarské vanilkové lusky, žádný cukr, přísady, nosiče nebo alkohol a je zaručeně naprosto čistý. Perfektní díky své univerzálnosti, když se používá ve vaření, malé množství stačí k tomu, aby dodalo nádhernou vůni a chuť bez potřeby infuze. Přivoňte si, pochopíte silnou koncentraci tohoto produktu! Tento produkt obsahuje přibližně 12 kusů vanilkových lusků třídy A na 20 gramů prášku, přičemž žádný není zbytečný. K dispozici v uzavíratelných sáčcích o hmotnosti 50 g a 100 g, vakuově balených sáčcích o hmotnosti 100 g, 250 g, 500 g a 1 kg. Složení: Mleté madagaskarské vanilkové lusky.
Portfolio (9)
...Přípravek na neutrální granitu v sáčcích po 650 gr Přípravky na granitu jsou polotovary v prášku pro granitory, ideální pro bary, provozovny a zmrzlinárny. Naředění v granitoru: jeden sáček produktu o hmotnosti 630 gr + 4 litry vody a počkejte přibližně 30/40 minut, dokud se nevytvoří ledové krystaly. Výnos produktu po zpracování v granitoru je přibližně 5 litrů. Doporučuje se dodržovat...
Portfolio (8)
Maďarsko, Szigetmonostor
...• Poskytuje komplexní minerální nápoj, který hydratuje tělo a okamžitě se vstřebává. • Neobsahuje přidaný cukr, je oslazený stévií. • Každá dávka obsahuje 1000 mg draslíku, což je jeden z nejdůležitějších elektrolytů. • Praktické balení v sáčcích, obsahuje 30 porcí.
Portfolio (27)
Rumunsko, Bucuresti
...Granulované sladidlo je pohodlně baleno v 1,3 g sáčcích (ekvivalent jedné čajové lžičky cukru), aby bylo možné ho používat v kancelářích, restauracích, kavárnách nebo hotelech. Sladidlo má nejvyšší kvalitu, získává se CO-KRYSTALIZACÍ, metodou, která nám umožnila nepřidávat protispékavé látky. Neobsahuje: maltodextrin, inulin, dextrosu, laktózu ani umělá sladidla jako aspartam, sacharin nebo cyklamát. Také NENÍ zdrojem fenylalaninu. Je přírodní a velmi dobře snášen tělem.
Portfolio (7)
Francie, La Fouillade
...sušenky se semeny, sušenky plněné ovocem, karamelem nebo čokoládou, sušenky polevané nebo obalené čokoládou, dietní sušenky, slané sušenky na aperitiv, sušenky pro děti, toastové chleby, opékané chleby,... Většina produktů je veganská a 100% produktů neobsahuje palmový olej a barviva. Čokoláda a cukr pocházejí z fair trade. Naše produkty můžeme prodávat v balení, na váhu nebo v jednotkových sáčcích podle potřeb našich zákazníků.
Portfolio (8)
Německo, Gemünden
... sáčky s ochranou aroma. Na Pack-and-more.de získáte praktické kávové sáčky jako svařované boční skládací sáčky nebo QUAD BAGy. V čajových sáčcích se čerstvé zboží dostane chráněné na místo určení. Čaj a koření, ale také produkty jako čerstvé pečivo mohou rychle ztratit aroma. Aby zůstaly dlouho čerstvé, je důležité dbát na dobré balení i při přepravě volně zakoupených produktů domů. Naše čajové...
A Empacotal působí v obchodních oblastech přímo souvisejících se cukrem: v sáčcích, v prášku, granulovaných a souvisejících službách, jako je káva.
Itálie, Muro Lucano
...Zpracování krystalového cukru, jemného cukru, třtinového cukru. Personalizace cukrových sáčků pro pražení kávy, velkoobchod s nápoji, distributory značek kávy. Výroba balení po 10 kg cukru v personalizovaných a neutrálních sáčcích. Výroba balení po 5 kg třtinového cukru v personalizovaných sáčcích. Výroba balíčků 150/100/50 sáčků pro sestavení sad příslušenství pro kapsle.
Itálie, Faenza
Jsme výrobci příslušenství pro kavárny. Potravinářské produkty, které se točí kolem kávy obecně, s možností personalizace: cukr v sáčcích, sladidlo, ginseng káva, rozpustný ječmen, kapsle s bezkofeinovou kávou a ječmenem, servisní sady.
Naše firma, založená v roce 1991, ročně zpracovává 500 tun jedlých kaštanů a vyrábí hotové výrobky z kaštanového cukru. Na ploše 10 000 m2, z toho 6 000 m2 zastavěné plochy, vyrábíme plně integrovaným způsobem. Naše společnost jako první v oboru získala certifikát ISO 22000 pro bezpečnost a kvalitu potravin. Kromě kaštanového cukru také vyrábíme kaštanové pyré, kaštanovou pastu, rozlámaný kaštanový cukr pro dorty a vařené kaštany balené ve vakuových sáčcích.
Itálie, Afragola
Torrefazzione Caffe Continentale se již 30 let zabývá zpracováním vysoce kvalitní kávy pro třetí strany. Nabízíme kávu v zrnech pro espresso bary a sady kapslí pro kavárny, supermarkety, velkoobchody a prodejce s výhodným poměrem kvality a ceny. Nabízíme také cukr v sáčcích a sady příslušenství pro kapsle, skleničky, míchátka a cukr v sáčcích. S pozdravem...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play