Francie, Castelnaudary
... Corbières nebo Minervois, abych ho doplnil. Je to královské jídlo Castelnaudary, vycházející z místní tradice. Svůj název dostalo podle nádoby, ve které se vaří: cassole. Legenda: Cassoulet vznikl během obléhání, kdy byli Chaurienové (obyvatelé Castelnaudary) mučedníky ve středověku. Před nedostatkem jídla shromáždili a uvařili všechny poslední zásoby, které jim zbyly, a tím dal vzniknout slavnému cassouletu z Castelnaudary.
Portfolio (37)
Itálie, Trieste
...4 sklenice ve skle WECK Corolle ® 2700 ml s víčky ze skla a spojovacími díly (nejsou zahrnuty spony) Kapacita v ml: 2700 Průměr otvoru v mm: 100 Rozměry v mm: 242 Hmotnost v gramech: 2280 v závislosti na druhu produktu Zahrnuté spojovací díly a víčka. Nejsou zahrnuty spony. Ideální pro velké polévky nebo vařené pokrmy (kysané zelí, cassoulet atd.).
Portfolio (49)