...Z srdce Národního parku Cilento, který je součástí světového dědictví UNESCO a je známý svou biodiverzitou a bohatou kulinářskou tradicí, vzniká naše Krém z Dýně v podtlaku. Produkt, který vyjadřuje autentickou podstatu naší země, s bohatou a pravou chutí.
Naše kulaté dýně odrůdy neapolské rostou bujně na polích firmy, políbené sluncem jižní Itálie. Tato odrůda dýně, známá svou sladkou chutí a...
Od července 2017 CLAC, místní řemeslná a kreativní konzervárna, vytváří a vaří bio konzervy z místních surovin pocházejících z přibližně patnácti farem a partnerských podniků v Auvergne.
V souladu s našimi třemi pilíři, BIO, MÍSTNÍ a ŘEMESLNÝ, pracujeme s čerstvými surovinami, sklizenými v plné zralosti, abychom vám nabídli chutné a 100% originální recepty.
CLAC se 100% zavazuje k přechodu a boj...