Od roku 2001 se CORNILLÉ, expert na zpracování vedlejších produktů živočišného původu, každoročně shromažďuje 120 000 tun surovin v Grand Ouest od svých partnerů, jatek a řeznických dílen skupin AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) a BIGARD. Tyto vedlejší produkty jsou zpracovávány na tuky, dehydratované bílkoviny a kostní moučku.
CORNILLÉ se rozhodl dodržovat hierarchii využití tím, že upřednostňuj...
...Naše sójové proteiny MCÖ jsou navrženy tak, aby vám umožnily využít naše know-how, ale také abychom s vámi sdíleli naše výtvory a nápady na recepty přímo z naší přípravny.
Naše granule HéÖ existují v několika příchutích, včetně drůbeže, chorizo, merguez, korýši a v různých velikostech:
Ať už jde o boloňskou omáčku, zapečené pokrmy nebo jiné, všechny granule jsou připraveny k ochutnání a k...
... jak přírodní, tak modifikovaný bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničný škrob, tapiokový škrob, hráškový škrob a rýžový škrob, dehydrované bramborové produkty jako bramborové vločky nebo bramborové granule, rostlinné proteiny jako pšeničný gluten, bramborový protein nebo hráškový protein, stejně jako řadu vláken a sušených mléčných produktů, jako je sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko...