Sudem Pastacılık je firma se sídlem v Antalyi/Turecku, která od roku 2006 vyrábí vysoce kvalitní produkty a vyváží je do Evropy a dalších zemí. Od včerejška do dneška vyrábíme ručně vyráběné pekárenské výrobky a speciální dezerty s využitím tradičních receptů a vysoce kvalitních surovin. Mezi naše speciality patří směsi na chléb, směsi na koláče a dorty, prášek na šlehání, práškový krém na dorty, ...
Portfolio (194)
Výrobce bio základních směsí pro řemeslnou výrobu zmrzliny. Dodavatel bio chuťových ingrediencí jako jsou lískové ořechy, pistácie, vlašské ořechy, mandlová pasta. Bio ovocné pyré, semináře a technologie zmrzliny. Bio zmrzlinové komponenty značky 32°Fahrenheit nabízejí řemeslnému výrobci zmrzliny jednoduchý způsob, jak vyrábět vynikající přírodní zmrzlinu v bio kvalitě. Bio základy a pasty 32°Fahrenheit jsou dokonale sladěny a zaručují plnou, stabilní zmrzlinu – samozřejmě bez emulgátorů, bez zvýrazňovačů chuti a bez barviv.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play