Francie, Objat
...Ingredience: 29,20 % hořká čokoláda 66 %, 29,20 % mléčná čokoláda 38 %, 18,25 % hořká čokoláda 99 % (kakao, cukr, kakaové máslo, sušené celé mléko, emulgátor: řepkový lecitin, zázvor, skořice), kakaový prášek, moučkový cukr. Nutriční hodnoty na 100 g: Energie 2044 kJ, 492 kcal, tuky 37 g, z toho nasycené mastné kyseliny 23 g, sacharidy 33 g, z toho cukry 33 g, bílkoviny 6,7 g, sůl 0,01 g.
Portfolio (109)
Francie, Talant
...Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany. Použití: Hmotu prohněťte, aby se stala tvárnou, poté formujte a ihned vyjměte. Doporučení k použití: Hmotu prohněťte, aby se stala tvárnou, poté formujte a ihned vyjměte. Plastická čokoláda ztvrdne po 24 hodinách. Pozor, čokoládová hmota nesnáší teplo, které ji roztaví a způsobí lesk. Balení: Sklenice 500 g modelovací čokoládové hmoty. Reference: D30.1 Na skladě: 10 Produktů Rozměry: 500 g HmotnostCena: 0.5...
Portfolio (192)
Francie, Saint Orens De Gameville
... vytvářejí jemnou hořkost s nádechem dřeva. Ingredience: kakaové boby, sladidlo: maltitol, kakaové máslo, emulgátor (sojový lecitin), přírodní vanilkový extrakt. Alergeny: Možná přítomnost OŘECHŮ, MLÉKA a VEJEC, GLUTENU a PODLAHOVÝCH OŘECHŮ, ingredience používané v výrobním zařízení. Nutriční hodnoty (na 100 g): Energie: 2174 kJ / 527 kcal; Tuky 43 g, z toho nasycené 26 g a cholesterol 1,7 mg; Sacharidy 37 g, z toho cukry <0,5 g, škrob 3,5 g Čistá hmotnost (G): 100 g Reference: Tabulka Hořké Čokolády Bez Cukru...
Portfolio (85)
Německo, Wörrstadt
...U LECKER'S Kuvertüre čokoládových kapek se jedná o jemně rozpustnou hořkou čokoládu, která je vynikající na glazování. Díky kapkovému tvaru kuvertury se snadno dávkuje a může být také použita k vylepšení müsli a dezertů. Složení: Kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, emulgátor SOJOVÝ LECITIN* Alergeny: Soja Vegetariánské: Ano Veganské: Ano...
Portfolio (41)